AVRIL MICELLAIR WATER

Ik ben groot fan van micellair water. Ik vind het een heel fijn product om mijn gezichts makeup mee te verwijderen aan het eind van de dag, maar ook tijdens het opmaken gebruik ik het om foutjes weg te halen. Het is zo handig omdat je het niet hoeft af te spoelen, gewoon een beetje op een wattenschijfje en je makeup is er zo af!

micellair-water-avril-3
Ik kocht altijd het micellair water voor de gevoelige huid van Garnier, maar ik wou wel eens een ander merk een kans geven. Op de website van No Beauty Limits bestelde ik een fles micellair water van Avril. Ik ben groot fan van mijn shampoo van dit merk en dus wou ik een ander product van hun ook wel eens proberen.

Voor € 6,99 heb je een supergrote fles van 500 ml. Ter vergelijking, het micellair water dat ik vroeger kocht van Garnier kost bij Kruidvat € 6,25 voor 400 ml. Die van Avril is dus omgerekend goedkoper.

micellair-water-avril-5

Avril is een natuurlijk merk dat gebruik maakt van biologische ingrediënten. Voor hun micellair water geldt dat 99% van alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn en 20% van alle ingrediënten van de biologische landbouw komt. Het merk test niet op dieren.

Het micellair water is op basis van biologische Aloë Vera wat hydraterend en verzorgend werkt en biologische Korenbloem die verzachtende eigenschappen heeft en het product een lekkere geur geeft.

micellair-water-avril-2
Aangezien de fles 500 ml water bevat is hij best wel groot. Dit vind ik zelf niet zo heel handig en dus heb ik een deel ervan in een kleiner flesje gedaan dat ik dan later kan bijvullen. Wel gaat zo een grote hoeveelheid natuurlijk lekker lang mee!

Het product ruikt lekker en fris. Om mijn makeup er af te halen gebruik ik voor mijn ogen eerst kokosolie omdat ik waterproof makeup draag. Daarna neem ik een wattenschijfje met micellair water en hiermee haal ik mijn gezichtsmakeup eraf en de restjes kokosolie rond mijn ogen. Het water doet zijn werk erg goed, zelfs waterproof makeup en liquid lipstick verwijdert hij als je een beetje moeite doet. Ik vind het het fijnst om op het einde nog een facewash te gebruiken, maar in principe zou je dit dus kunnen overslaan.

micellair-water-avril-4
Veel valt er niet over dit product te vertellen buiten dat het zijn werk goed doet. Een pluspunt vind ik dat het een frisse geur heeft en goedkoper is dan wat ik hiervoor gebruikte. Het is ook fijn om te weten dat het natuurlijke en biologische ingrediënten bevat en niet getest is op dieren.

Het Micellair water kost € 6,99 voor 500 ml en is te koop op de webshop van No Beauty Limits.

xx. Isabelle

 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.