The Balm Manizer Sisters

the-balm-the-manizers-1

Enkele weken geleden kocht ik eindelijk mijn eerste The Balm product! Ik heb al zo lang dingen van dit prachtige merk op mijn wishlist staan, maar doordat het toch al wat duurder is, bleef ik toch twijfelen. En toen The Balm dit prachtige palette uitbracht met de drie Manizer Sisters, hakte ik de knoop door.

the-balm-the-manizers-8
De producten van The Balm hebben altijd erg leuke verpakkingen. Het palette is van stevig karton gemaakt en heeft een magnetische sluiting. Rond de verpakking zit nog een extra kartonnen hoesje.

The Manizer Sisters a.k.a. The Luminizers zijn op de verpakking leuk afgebeeld met mugshots. Het palette bevat Mary-Lou, Cindy-Lou en Betty-Lou.
the-balm-the-manizers-3
Op de achterkant van het palette vind je wat extra informatie terug, onder andere de ingrediëntenlijst.

the-balm-the-manizers-5
the-balm-the-manizers-2
the-balm-the-manizers-7
Hier zie je de drie zussen mooi op een rijtje. Het palette ziet er prachtig uit, de vormgeving vind ik erg leuk. De spiegel vind ik erg handig wanneer je het palette ergens mee naartoe neemt.

In het palette krijg je 3 gr product per Luminizer (dus 9 gr in totaal). Als je een van de highlighters apart koopt, krijg je 8,5 gr. Dit is dus iets dat je voor jezelf moet afwegen. Ik zou toch aanraden om het palette te kopen, het is toch voordeliger en je kan de 3 Manizers in een keer uitproberen. Je hebt dan misschien wel minder product, maar eerlijk is eerlijk, de kans dat je dit opmaakt, is wel heel erg klein.

the-balm-the-manizers-6
Mary-Lou is een prachtige, warme champagnekleur. Te gebruiken als highlighter of oogschaduw.
Cindy-Lou is een warme roze kleur die ik als blush zou gebruiken, maar je kan hem ook als highlighter of oogschaduw gebruiken.
Betty-Lou is een warme bronzer met een gouden glans. Deze kan je als bronzer gebruiken en eventueel ook als oogschaduw.

the-balm-the-manizers-11
Alle kleuren hebben een intens pigment, je hebt er dus echt niet veel van nodig. Het zijn duidelijk drie warme kleuren, ze zullen dus zeker mooi staan in de zomer!

the-balm-the-manizers-9
the-balm-the-manizers-10
Ik vind het altijd moeilijk om dingen als highlighter en blush goed op de foto te krijgen! Hier zie je Mary-Lou gebruikt als highlighter, Cindy-Lou als Blush en Betty Lou als bronzer. Alles te samen vind ik het eigenlijk zel too much worden. Te veel glans en te warm. Maar als je er 2 combineert of eentje alleen gebruikt zijn ze echt prachtig. Ik vind Cindy-Lou trouwens ook mooier wanneer ik hem als highlighter gebruik.

the-balm-the-manizers-4
Ik heb zeker geen spijt van mijn aankoop! Het palette is perfect voor wanneer je de drie Manizer Sisters wil uitproberen. Als ik er eentje zou moeten aanraden is het zeker de Mary-Lou Manizer, hoewel ik Cindy-Lou ook wel erg mooi vind. De bronzer zal ik waarschijnlijk het minst gebruiken omdat deze heel warm is, maar in de zomer als je wat gebruind bent, zal deze zeker prachtig staan!

De Manizer Sisters zijn te koop voor € 28,00 bij o.a. Di Lookiss of online te bestellen bij o.a. The Make Up Spot.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.