BOBBI BROWN BLONDIE PINK LIP COLOR

Enkele weken geleden maakte ik voor het eerst echt kennis met Bobbi Brown. En hoe kan het ook anders, een van de eerste producten die ik van het merk kocht, was een lipstick!

blondie-pink-4
blondie-pink-3

Als je bij Cosmeticary in Brussel bij Bobbi Brown gaat kijken, kan je niet anders dan enthousiast worden. Alle producten staan er mooi uitgestald en als je zoals mij bent trekken de rijen lipstick eten de aandacht. Een kleurtje kiezen daartussen is nooit gemakkelijk. Gelukkig koos de makeup artist de kleur voor mij toen hij mij opmaakte, een mooi nude, Blondie Pink.

blondie-pink-1
De verpakking van de lipstick voelt zwaar aan en ziet er erg chique uit. Ik weet dat velen fan zijn van de Mac verpekking, maar ik vind deze echt 100x mooier. Een glanzende zwarte huls met een gouden band en de naam van het merk er op.

blondie-pink-2
IngrediΓ«ntenlijst.

blondie-pink-7

blondie-pink-8
Blondie Pink is een zachte oudroze kleur. Een prachtig nude dat enkele tinten donkerder is dan mijn eigen lipkleur.

blondie-pink-10

De lipstick is erg romig en heeft een subtiele glans. De kleur is erg zacht, een echte my lips but better kleur die overal bij past. Hij heeft een eerder warme ondertoon, maar deze is niet heel uitgesproken.

blondie-pink-9
De dekking van de lipstick is goed, maar niet heel opvallend omdat de kleur erg dicht bij mijn eigenlipkleur ligt. Hij brengt supermakkelijk aan en voelt prettig op mijn lippen. Hij is niet uitdrogend en kruipt niet tussen de lijntjes. De lipstick blijft enkele uurtjes mooi zitten en slijt gelijkmatig af.

blondie-pink-6
Ik heb zeker een nieuwe favoriet gevonden met deze prachtige nude kleur. Een lipstick als deze is eigenlijk onmisbaar. Hij past overal bij, is makkelijk en snel aan te brengen en kan overal naartoe gedragen worden.

Blondie Pink is te koop voor € 28,00.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.