THE BODY SHOP SHADE ADJUSTING DROPS

Te donkere foundation. Ik denk niet dat ik de enige ben met een hele lichte huid die moeite heeft om een foundation te vinden die licht genoeg is. Daarbij komt dan nog vaak de struggle dat je in de zomer een donkerdere tint nodig hebt dan in de winter. Ik heb ondertussen een hele verzameling foundations waarvan de meeste alleen in de zomer goed zijn en in de winter veel te donker. Maar daarop heeft The Body Shop iets gevonden! Namelijk de Shade Adjusting Drops!

shade-adjusting-drops-1
Je hebt twee soorten Shade Adjusting Drops. De Lightening drops en de Darkening drops. Zoals je ziet heb ik alleen de Lightening drops gekocht, want donkerder moeten mijn foundations zeker niet worden! De drops zitten in een mooi en simpel glazen flesje, een typische verpakking voor The Body Shop en ik vind het er mooi uitzien.
shade-adjusting-drops-5
Het flesje werkt met een pipetje waarmee je makkelijk een drupje bij je foundation kan voegen. Ik vind wel dat het pipetje niet heel goed werkt, er zit telkens maar een drupje in en ik merk dat ik toch meer dan dat nodig heb om mijn foundation een tint lichter te maken.

Een flesje kost je € 14 en bevat 15 ml product. Aangezien je telkens maar een paar drupjes nodig hebt, zal dit flesje zeker lang meegaan.

shade-adjusting-drops-3
Om de Lightening Drops goed te kunnen testen, neem ik mijn donkerste foundation erbij. Deze is ook van The Body Shop en heb ik gekocht toen ik heel gebruind terugkwam van vakantie. Het is de lichtste kleur van de Extra Virgin Minerals Foundation. Het is een superfijne foundation, maar doordat hij zo donker is en ik niet meer zo gebruind ben geweest, heb ik hem niet meer kunnen gebruiken. Zonde van een goede foundation natuurlijk en dus hoop ik dat de Shade Adjusting Drops kunnen helpen!

shade-adjusting-drops-2
een pompje van de foundation – 2 drupjes van de Shade Adjusting Drops – een pompje van de foundation gemengd met 4 drupjes van de Shade Adjusting Drops

Zoals je ziet doen de Lightening Drops zeker hun werk! De hele donkere foundation is eenvoudig lichter te maken. Ik heb hierboven 4 drupjes gebruikt voor 1 pompje foundation en eigenlijk is die kleur nog wat te donker voor mij. Als je foundation dus echt de foute kleur is, ga je veel drupjes nodig hebben om de juiste kleur te krijgen. EΓ©n tint te donker is makkelijk te corrigeren met een tweetal drupjes.

De drupjes zijn erg makkelijk in gebruik, gewoon op de achterkant van je hand mengen met je foundation en klaar. Ook veranderen de drupjes de consistentie of finish van je foundation niet, wat ik erg belangrijk vind.

shade-adjusting-drops-4
De Lightening Shade Adjusting Drops van The Body Shop waren voor mij zeker geen slechte aankoop! Ik gebruik ze regelmatig sinds ik ze heb en heb ze al met verschillende foundations getest, ook met een BBcream werken ze goed. Als je net als ik moeite hebt met een foundation te vinden in de juiste kleur, zijn deze een goede oplossing!

De Lightening en Darkening Shade Adjusting Drops zijn te koop bij The Body Shop voor € 14.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.