BOURJOIS ROUGE VELVET THE LIPSTICK

ROUGE VELVET

Als er iets is op gebied van makeup waar ik niet aan kan weerstaan, is het lipstick. Een tijdje geleden ging ik met de grove borstel door mijn collectie en hield ik enkel de lipsticks die ik ook echt draag. Maar mijn verzameling werd toch gehalveerd, dit wou zeggen: veel lege plekjes waar ik mijn lipstick opberg. Maar hier bracht Bourjois verandering in! Ik kreeg van hen 6 prachtige kleuren uit hun Rouge Velvet The Lipstick lijn om uit te proberen en (spoiler) ik ben helemaal fan!

Ik hou van een matte finish bij een lipstick, jammer genoeg brengen deze vaak stroef aan en voelen ze droog op je lippen. Bourjois belooft met Rouge Velvet echter een langhoudende lipstick met een matte finish en een fijn gevoel op je lippen. En dit in 12 verschillende kleuren! Ik was dus heel enthousiast om deze uit te proberen.

ROUGE VELVET
ROUGE VELVET
van links naar rechts:

01 Hey Nude! // 03 Hyppink chic // 05 Brique-a-brac // 07 Joli carmin’ois // 09 Fuchsia botté // 12 Brunette

De lipsticks zitten in een leuke, kleurrijke huls die stevig sluit. De kleur maakt het makkelijk om een bepaalde lipstick snel terug te vinden!

De lipsticks zelf hebben een soort traanvorm, ze zijn dus smaller aan de bovenkant waardoor je makkelijker en preciezer kan aanbrengen!

bourjois-rouge-velvet-22
van links naar rechts:

01 Hey Nude! // 03 Hyppink chic // 05 Brique-a-brac // 07 Joli carmin’ois // 09 Fuchsia botté // 12 Brunette

De swatches beloven al meteen veel goeds! De lipsticks glijden makkelijk en zacht over mijn arm en zijn meteen goed gepigmenteerd. Als je ze net hebt aangebracht glanzen ze een beetje, maar na een minuutje zijn ze mooi mat.

ROUGE VELVET

01 Hey Nude!

Een hele lichte en warme nude kleur. Een mooi kleurtje, maar jammer genoeg niet voor mij, ik zie er zo mogelijk nog bleker uit met deze tint.

ROUGE VELVET
03 Hyppink chic

Een zachte, roze kleur. Perfect voor iemand met een koele ondertoon, een leuke frisse kleur.

ROUGE VELVET
05 Brique-a-brac

Mijn persoonlijke favoriet! Ik had hem iets meer nude verwacht, maar hij is toch wat opvallender. Perfect voor wie geen fel rood, roze of paars aandurft, maar toch wat meer wil. Ook is hij niet uitgesproken koel of warm van kleur en dus kan hij wel voor iedereen.

ROUGE VELVET
07 Joli carmin’ois

Een rode lipstick kan niet ontbreken. Deze is fel rood met een duidelijke warme ondertoon.

ROUGE VELVET
09 Fuchsia botté

Deze vind ik ook prachtig! Een opvallend, zacht paarse kleur. Ideaal voor in de herfst en winter!

ROUGE VELVET
12 Brunette

Last, but not least. Deze kleur sprak me aanvankelijk minder aan, ik dacht dat hij te bruin zou zijn. Maar toen ik hem opdeed vond ik hem toch echt heel mooi staan. Het is een donker bruin-rood, maar hij heeft toch geen te warme ondertoon.

ROUGE VELVET
Ik ben blij verrast door deze Rouge Velvet lipsticks van Bourjois. Ze brengen zo zacht aan en zijn echt heel goed gepigmenteerd. Ook de houdbaarheid is top! Ik heb ze al gedragen verschillende keren een hele dag gedragen en zelf na drinken of eten zitten ze nog mooi op mijn lippen. Ze zijn hoogstens lichtjes afgesleten aan de binnenkant van mijn mond. Maar niets te opvallend en dit is snel bijgewerkt, zelfs zonder spiegel!

De Rouge Velvet The Lipsticks zijn verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en DI.

xx. Isabelle

Ik heb deze producten ontvangen ter review. Lees mijn disclaimer voor meer info.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.