By Isabelle in 2016

bloemen

Het begin van het nieuwe jaar is het perfecte moment om even stil te staan bij alles en dingen te gaan veranderen. Zo ook op mijn blog! Er zijn een aantal kleine dingen die ik anders wil gaan doen in 2016 en ik vertel je hier graag meer over, zodat je weet wat je kan verwachten. Over het algemeen blijft alles wel hetzelfde, het zijn vooral kleine dingen die ik anders wil gaan doen.

  • Vanaf dit jaar komen mijn favorieten om de 3 maanden online en niet meer elke maand. Zo kan ik beter de echte favorieten aan jullie laten zien, want ik merkte dat het soms moeilijk was om elke maand nieuwe dingen te laten zien. Als een product echt een favoriet is van mij, gebruik ik het maanden. Dus mijn favorieten komen 4x per jaar online, zo krijg je winter, lente, zomer en herfst favorieten!
  • Er gaan af en toe gezondheidsupdates online komen. Ik heb het nooit erg uitgebreid over mijn gezondheid, er komt alleen soms iets over voorbij in mijn snapshots artikels. Ik kan me voorstellen dat het soms verwarrend kan zijn voor nieuwe lezers als ze zo een stukje lezen en omdat ik er ook wel vragen over krijg, wil ik af en toe een update geven. Het eerste artikel zal wat uitgebreider zijn omdat ik daarin de hele situatie zal proberen uit te leggen, daarna zal er om de paar maanden een update online komen.
  • De Snapshots artikelen gaan er een beetje anders uitzien, dit was gisteren ook al zo. Ik merkte dat het altijd een beetje tegen mijn zin was om deze artikels te schrijven. Maar ze worden altijd goed gelezen en achteraf gezien ben ik ook wel blij dat ik ze schrijf. Het is een beetje een online dagboekje met foto’s erbij. Vanaf nu gaan de Snapshots iets minder uitgebreid zijn, zodat het artikel makkelijker is om te schrijven voor mij en ik er zelf hopelijk meer plezier aan heb.
  • Verder ga ik nog wat aan mijn layout sleutelen in 2016, er gaat misschien niet meteen een grote verandering aankomen, gewoon kleine dingetjes. Hoewel ik graag toch ooit een layout zou willen laten maken voor mijn blog, zodat hij exact wordt zoals ik het graag zie, maar dat is niet voor meteen.

makeup

En voor de rest blijft alles gewoon zoals het is hier! Elke maandag, woensdag en vrijdag een artikel over beauty, fashion of lifestyle en zondag een snapshots artikel. Wanneer ik er de tijd en energie voor heb, komt er op zaterdag een extra artikel online. Het hoofdonderwerp van By Isabelle blijft beauty en dus kan je veel beautygerelateerde artikelen en reviews verwachten in 2016!

Bedankt voor alle leuke reacties en likes in 2015! Ik kijk alvast uit naar het komende jaar en ik hoop jullie ook.

Zijn er dingen die jij hier graag zou terugzien?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.