Catrice Blush Artist Shading Palette

blush-artist-9
De nieuwe producten van Catrice liggen als het goed is nu overal in de rekken. Toen ik het persbericht over de assortimentsupdate in mijn inbox ontving, was ik het meest enthousiast over de Blush Artist Palettes. Ik koos in de winkel het palette uit dat mij het meest aansprak, tijd voor de review!

blush-artist-3
blush-artist-4
De verpakking van de palettes is redelijk standaard. Een doorzichtig plastic doosje met daarin 3 verschillende poeders. Niet heel chique, maar ik vind het wel handig dat je de kleuren van de poeders makkelijk door het dekseltje kan zien. Het palette is ook niet heel groot en dus makkelijk mee te nemen.

blush-artist-7
Op de achterkant vind je meer informatie over het palette terug en de ingrediëntenlijst.

Het palette bevat 3 poeders die perfect op elkaar afgestemd zijn in warme brons en abrikooskleuren, zowel mat als shimmer en highlight. Afhankelijk van welke look je wil creëren kies je voor de meer donkere matte blush of voor de lichtere shimmer blush. De lichtste kleur gebruik je als highlight.

blush-artist-11
blush-artist-5

blush-artist-13
Ik koos voor 010 BronzÉclat, dit is het warmste trio. Verder heb je nog 020 CorAll I Need, deze bevat 2 koraal kleuren en een koelere roze kleur, 030 Rock´n´Rose is het meest koele trio met frisse roze tinten.

Aangezien ik een eerder warme ondertoon heb, viel 030 Rock´n´Rose meteen af voor mij. En van de twee andere palettes sprak 010 BronzÉclat me het meest aan.

blush-artist-12
Als je goed naar het palette kijkt, zie je dat het 2 blushes bevat (links en midden) en 1 highlightkleur (rechts). Ik heb ook al gezien dat sommigen de uiterst linkse kleur uit dit palette als bronzer gebruiken, maar daar vind ik de kleur niet echt geschikt voor. Wel kan je de 2 blushes combineren en de lichtste kleur op het bovenste deel van je wangen aanbrengen en de donkerdere onderaan, of je kan ze ook gewoon mengen en zo samen aanbrengen.

blush-artist-14
De linkse en meest donkere kleur is volledig mat. Het is een mooie, warme bruin-rode kleur.
De middelste kleur heeft een mooie glans en een warme peachy kleur, het pigment hiervan is wel slechter dan van de andere twee poeders.
De rechtse kleur is een warme highlighter met een mooie, zachte glans.

blush-artist-15
links niets aangebracht – rechts de linkse, meest donkere poeder aagebracht

blush-artist-16
links middenste poeder aangebracht iets boven de donkerste poeder – rechts ook de highlighter aangebracht

Het palette geeft een warme blush op je wangen, maar de middenste blush en de highlighter moet je wel goed opbouwen. De highlighter heeft geen overweldigende glans, maar geeft eerder een lichte glow aan je gezicht. De donkerste poeder is goed gepigmenteerd en een kleur die ik bij mezelf erg mooi vind staan. Alles gecombineerd geeft het een mooi effect!

blush-artist-8
Een mooi palette dat meteen voor een zomerse en warme touch zorgt. Ik vind vooral de linkse kleur mooi, dit is niet echt een blushkleur die je vaak ziet, je moet hem wel voorzichtig aanbrengen omdat hij redelijk intens is. Ik vind het leuk om alle kleuren uit het palette samen te gebruiken omdat ze zo mooi bij elkaar passen en de combinatie van de twee linkse poeders als blush is echt erg mooi.

De Blush Artist Shading Palettes van Catrice zijn in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar voor € 4,59.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.