CATRICE HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION

Met de assortimentsupdate van Catrice verdween mijn favoriete foundation van het merk (alweer) uit de rekken. Dus moet ik weer op zoek naar een goede vervanger. De HD Liquid Coverage Foundation vervangt mijn geliefde Even Skin Tone Foundation en dus wou ik graag eens testen of de nieuwe foundation ook beter is.

HD-liquid-coverage-foundation-5
HD-liquid-coverage-foundation-4
De HD Liquid Coverage Foundation is verkrijgbaar in 4 tinten, 010 Light Beige, 020 Rose Beige, 030 Sand Beige en 040 Warm Beige. Ik nam zoals altijd de lichtste kleur mee naar huis. Je betaalt € 6,99 voor een flesje.

De foundation zit in een matglazen flesje met een pipetje, een hele mooie verpakking die er zeker niet goedkoop uitziet. Catrice belooft een lichte en niet-vette textuur die aanvoelt als een tweede huid. De foundation zou tot 24 uur mooi blijven zitten, een “high definition” finish hebben en een mooi egaal effect creëren.

HD-liquid-coverage-foundation-6
De foundation is, zoals de naam al aangeeft, erg vloeibaar en je gebruikt dus een pipetje om hem aan te brengen. Dit werkt eigenlijk erg makkelijk. Eén volledig pipetje is de perfecte hoeveelheid om foundation aan te brengen op je volledig gezicht en hals. Door de lichte textuur verdeelt de foundation erg makkelijk en egaal. Je schudt het flesje voordat je het product gebruikt.

HD-liquid-coverage-foundation-8
De kleur lijkt op het eerste zicht een goede match voor mij, lekker licht en niet te gelig of roze van ondertoon.

HD-liquid-coverage-foundation-1
alleen dagcreme en primer – 1 pipetje van de foundation aangebracht

HD-liquid-coverage-foundation-2
volledige makeup look met de HD Liquid Coverage Foundation

Zoals je kan zien is de foundation een goede match met mijn huidskleur. De dekking is erg goed, als je nog meer wil, zou je makkelijk nog wat meer van de foundation kunnen aanbrengen. Maar aangezien ik niet echt onzuiverheden heb, is dit voor mij niet nodig.

Ik heb de foundation al enkele dagen gedragen en kan zeggen dat hij inderdaad erg fijn aanvoelt op mijn huid en zeker geen maskereffect geeft. Ook blijft hij de hele dag mooi zitten.

HD-liquid-coverage-foundation-7
Deze nieuwe foundation van Catrice vind ik zeker fijn. Hij brengt makkelijk aan en blijft mooi zitten. Hij heeft nu de perfecte kleur voor mij, wat jammer genoeg wel wil zeggen dat hij in de winter te donker gaat zijn. (Je zou het misschien niet zeggen, maar ik ben wel degelijk gebruind deze zomer!) Zeker een aanrader, maar ik had graag nog een lichtere kleur gezien!

De HD Liquid Coverage Foundation van Catrice is vanaf nu te koop voor € 6,99.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.