Catrice Liquid Metals

Liquid Metal 7

Vandaag review ik voor jullie iets dat eigenlijk al even in het assortiment van Catrice zit. Ik heb het over de Catrice Liquid Metals! Ik nam 2 kleurtjes mee om voor jullie te reviewen, namelijk 020 Gold n’ Roses en 120 Satina Van Der Woodsen, deze laatste kwam nieuw in het assortiment in de lente.

Liquid Metal 6

Laten we beginnen met de verpakking. Die ziet er mooi strak uit. Het is een vierkant zwart doosje met een doorzichtig dekseltje waardoor je meteen de prachtige oogschaduw mooi kan zien zitten. Doordat de doosjes plat en vierkant zijn, zijn ze heel makkelijk om op te bergen, echt superhandig.

Liquid Metal 3

De verpakking is toegeplakt met een klein stickertje. Dit vind ik altijd heel fijn, dan moet je niet alle doosjes gaan controleren om er eentje te vinden waar nog niemand met zijn vingers aan heeft gezeten. Gewoon eentje nemen dat nog dicht zit, handig.

Liquid Metal 10

Liquid Metal 9

Links 120 Satina Van Der Woodsen en rechts 020 Gold n’ Roses. Ik vind de namen echt super leuk gekozen!
Satina Van Der Woodsen is afgeleid van Serena Van Der Woodsen van de bekende serie Gossip Girl en Gold n’ Roses komt van de band Guns n’ Roses.

Liquid Metal 1

Aaaah, ze zijn zo mooi. Ik kan er naar blijven kijken. De oogschaduws hebben een schubben patroon met een golf erin. Ik ben toch niet de enige die zo gelukkig wordt van een make up product dat er zo mooi uitziet?

Liquid Metal 4

Ultra smooth powder eyeshadow for a spectacular liquid metal effect.

De verpakking bevat 3 gr oogschaduw.

Liquid Metal 5

Liquid Metal 11

020 Gold n’ Roses – 120 Satina Van Der Woodsen

Gold n’ Roses is een prachtige, ietwat koele, rosé gouden kleur.
Satina Van Der Woodsen is een hele zachte gouden tint met iets beige erdoor. Het is eerder een koele gouden tint.

Beide kleuren hebben shimmer en een mooie glans. Catrice noemt deze metallic, maar zo zou ik het toch niet echt noemen.

Liquid Metal 15

De swatches. De linkse foto is binnen genomen, de rechtse in zonlicht.

De kleuren zijn zó mooi en beiden ook goed gepigmenteerd! Wat een glans en een hele mooie shimmer! De oogschaduws zijn ook heel zacht en glijden makkelijk over je huid.

Liquid Metal 12

Ik kan jammer genoeg wel na 1 swatch al meteen dit vaststellen. Foei Catrice! Dit is toch wel een beetje je klanten misleiden. Beide oogshaduws hebben een overspray, vooral bij Satina Van Der Woodsen is het duidelijk. Bij Gold n’ Roses is het maar een klein verschil, maar ook daar zie ik dat er een laagje glitter over de eigenlijke oogschaduw heen zit.

Maar ik heb de oogschaduws nu wel al een tijdje in gebruik als ik dit artikel schrijf en ik moet zeggen dat ze nog steeds heel erg mooi zijn. Ze zijn iets minder glitterig dan in het begin, maar dat vind ik geen probleem. Hun mooie pigment en glans hebben ze nog steeds!

Liquid Metal 13

Liquid Metal 14

Dit was de look die ik maakte met de Liquid Metals van Catrice. Het was iets makkelijker geweest als de kleuren iets verschillender waren geweest of wanneer ik ook een donkere kleur had uitgekozen, maar daar had ik niet over nagedacht in de winkel, haha.

Het zijn alltwee wel zachte kleuren, maar door de glans die de oogschaduw heeft, vallen ze best wel op. Ik vind ze echt prachtig!
Wel is de oogschaduw in het begin best wel glitterig, wat ook voor redelijk wat fallout zorgt en dus glitter op je hele gezicht als je niet oppast. De glitter zit wel voor een groot deel in de overspray en dat mindert dus wel als je de oogschaduw wat langer gebruikt. Dus eigenlijk heeft die overspray nog wel iets positiefs, want ik vind de glitter best wel heftig en toch niet echt iets voor elke dag op te doen. Voor een feestje ofzo is het dan weer wel perfect.

Liquid Metal 8

Ik ben blij met deze Liquid Metals van Catrice en ga zeker mijn collectie uitbreiden met enkele van de meer donkere oogschaduws. Ze zijn niet alleen leuk om naar te kijken in de verpakking, maar minstens even mooi in een ooglook! Of je het nu heel simpel houdt met gewoon 1 kleurtje op je ooglid of gaat naar een feestje en je wilt het meer smokey. Het kan allemaal met deze 2 mooie oogschaduws, vooral de roségouden is een aanrader en zeker een mooie toevoeging aan je stash.

De Catrice Liquid Metals zijn in 9 verschillende kleuren te koop bij Kruidvat voor € 3,99 per stuk.

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.