Catrice Treasure Trove Limited Edition Highlighter en Lipstick

treasure-trove-10
Tegen mijn verwachtingen in, was de Treasure Trove collectie bij onze Kruidvat nog volledig aangevuld! Ik had het dus voor het uitkiezen en kwam naar huis met de highlighter en een van de lipsticks uit deze mooie Limited Edition!

treasure-trove-9
De Treasure Trove Collectie ziet er prachtig uit en het was moeilijk om te kiezen! Als je benieuwd bent wat er verder nog in de collectie zit, kan je dat in dit artikel bekijken.

GOLDEN GRACE HIGHLIGHTER – € 4,59

treasure-trove-6

treasure-trove-7

treasure-trove-8

treasure-trove-12

Deze highlighter sprong er meteen uit voor mij met de prachtige glans en de sterretjes die erin gedrukt zijn. Hij is champagnekleurig met een mooie warme glans. De swatch ziet er prachtig uit, de highlighter heeft veel pigment, maar is wel een beetje poederig.

TREASURED TWINKLES LIPSTICK – € 3,99

treasure-trove-3

treasure-trove-4

treasure-trove-1

treasure-trove-13

De lipsticks uit de Treasure Trove collectie zitten in een prachtige gouden huls met een sterretjes opdruk. Ze zien er erg chique en feestelijk uit. Ik koos voor de donkerroze (bijna rode) kleur uit de collectie. Verder was er nog een nude en koraal kleurige lipstick verkrijgbaar. De swatch ziet er goed uit, de lipstick geeft erg veel kleur af en heeft een mooie finish, niet volledig mat, maar ook niet heel glanzend.

treasure-trove-14
Beide producten zijn erg mooi wanneer je ze gebruikt in een look. Van de highlighter ben ik het meest fan, jammer genoeg is het mooie effect ervan moeilijk vast te leggen op foto. De kleur van de lipstick komt iets warmer uit op mijn lippen, het is rood, maar net iets zachter.

treasure-trove-11

Treasure Trove is een prachtige collectie die het feestdagen gevoel nog even bij me terugbrengt. De highlighter heeft een prachtige glans en je hebt er maar erg weinig van nodig, de lipstick heeft een mooie kleur en voelt prettig aan op mijn lippen. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen tussen de producten uit deze collectie!

De Treasure Trove Collectie is nog tot eind januari verkrijgbaar bij Kruidvat in België en bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.