Essence The Gel Nailpolish Lente 2016

Met de assortimentsvernieuwing voor de lente en zomer enkele weken geleden, kwamen er ook weer nieuwe kleuren van de The Gel Nailpolish nagellakjes van Essence bij! Ik denk dat het geen geheim is dat ik groot fan ben van deze nagellakjes, ik gebruik er bijna geen andere. Ik koos 3 van de lakjes uit en laat ze nu graag aan jullie zien!

thegellente2016-1
Van de 16 nieuwe kleurtjes, koos ik 54 Dream On, 56 You And Me? en 68 Free Hugs. Ik hou van paarse nagellak en dat zie je wel aan mijn keuze terug. Er zijn nog mooie kleurtjes verkrijgbaar, je kan ze allemaal zien in mijn artikel over de assortimentsupdate!

Wil je meer info over de The Gel Nailpolish nagellakjes en de base- en topcoat? Dan moet je zeker mijn artikel hierover eens bekijken.

thegellente2016-5
thegellente2016-3
De flesjes waarin de nagellak zitten vind ik niet heel mooi, maar ik vind het wel heel handig dat ze een gekleurde dop hebben! Zo vind je altijd meteen de nagellak die je zoekt.

De nagellakjes hebben net de goede consistentie, ze zijn niet te lopend, maar ook niet te dik. Het kwastje van de nagellak is ook rond afgesneden, wat het lakken veel makkelijker maakt.

Ik gebruikte telkens 2 laagjes nagellak. Maar de lakjes zijn echt heel dekkend en met 1 dikker laagje heb je ook een mooi resultaat.

54 DREAM ON

thegellente2016-6

Dream On is een mooi en creamy off white lakje. Deze kan je altijd wel dragen en met alles combineren.

56 YOU AND ME?

thegellente2016-7

You And Me is een leuk en fris paars lakje. Perfect voor de lente!

68 FREE HUGS

thegellente2016-8

Free Hugs is een donkerder kleurtje dat moeilijk te beschrijven is. In het ene licht is het eerder paars en soms meer bruin. Ik vind het in ieder geval heel mooi!

 

thegellente2016-2
Ik ben heel blij met de kleurtjes die ik gekozen heb! Ik weet zeker dat ik deze regelmatig zal dragen. Zoals ik al zei, deze nagellakjes zijn zeker aanraders, je kan ze op zich dragen of combineren met de bijhorende base- en topcoat!

De nieuwe The Gel Nailpolish kleurtjes van Essence zijn te koop bij Kruidvat voor € 1,69.

xx. Isabelle

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.