Essence Longlasting Lipsticks: 06 Barely There & 16 I am yours!

06-14 9

Vandaag en review van 2 prachtige lipsticks uit de longlasting lipstick lijn van Essence.
Namelijk 06 Barely there en 16 I am yours!

Ik ben al lang fan van deze lipsticks, ze voelen zacht aan op de lippen, zijn goed gepigmenteerd en hebben een fijne prijs! Ik vind het dus altijd fijn om mijn collectie uit te breiden!

06-14 4

De lipsticks zitten in een matzwarte plastic huls met een gekleurde ring in het midden die de kleur van je lipstick aangeeft. Als je de lipsticks opendraait is het logo van essence in de lipsticks gedrukt, wat ik altijd wel een mooi detail vind.

06-14 1

Links zie je 16 I am yours!, een wat donkerdere roze tint. Rechts zie je 06 Barely there, een donkere nude kleur.

06-14 3

06-14 706-14 5

06 Barely there!

Deze kleur sprak mij meteen aan toen ik hem zag. Ik was op zoek naar een everyday kleurtje voor mijn lippen en 07 Natural Beauty zie je bij mij al redelijk goed zitten omdat hij zo roze is. Deze heeft een iets bruinigere tint erdoor.

06-14 2

06-14 8

06-14 6

16 I am yours!

Deze kleur kocht ik omdat ik iets zocht dat iets minder fel was dan 04 On the catwalk! van Essence. Dit is ook een prachtkleur, maar die knalt wel echt. Deze is dan toch wat zachter van kleur en iets makkelijker draagbaar.

06-14 11

De swatches zien er zeker oké uit, goed gepigmenteerd, zoals ik al verwachte!

06-14 12

Op mijn lippen zien beide kleuren er prachtig uit. De lipsticks hebben een romige textuur en voelen dus prettig en zacht aan.

06-14 13

Barely There! is voor mij de perfecte everyday lipkleur. Ik merk dat ik hem vaak nog snel meeneem als ik weinig tijd heb. Het is ook een lipkleur die je makkelijk en snel bijwerkt tussendoor.

06-14 14

I am yours! Is een wat donkerdere roze tint. Een frambozig roze kleur, maar niet heel donker. Als je dus niet heel erg donker durft gaan, maar ook niet van lichtroze houdt, is dit perfect voor jou. Ik vind het een hele fijn kleurtje. Wel valt me op dat van deze lipstick de pigmentatie iets minder is dan van de andere longlasting lipsticks die ik heb.

06-14 10

Ik ben echt heel blij met mijn 2 nieuwe lipsticks. Ik heb ze nu al weer een tijdje en ik ben er heel tevreden mee! Vooral de kleur Barely there! is een van mijn go to kleurtjes geworden.
De lipsticks voelen fijn aan op de lippen en blijven toch wel een paar uur zitten. Zelfs een maaltijd overleven ze redelijk goed.

De longlasting lipsticks van Essence zijn te koop in 20 verschillende kleuren voor €2,39 bij Kruidvat.

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.