ESSENCE MOSAIC BLUSH

Met de assortimentsverandering in het begin van de lente, kwamen er bij Essence een aantal hele mooie nieuwe blushes bij. Ik kocht een van de mooie mosaic blushes en laat hem vandaag aan jullie zien!

mosaic-blush-6

mosaic-blush-9

De verpakking van de blush is typisch Essence. Heel simpel met een speelse opdruk. Door het doorzichtige dekseltje kan je de blush meteen zien zitten en deze is wel erg mooi! Hij heeft een geometrisch patroon met allemaal driehoekjes in verschillende warme tinten.

mosaic-blush-3
Info op de achterkant.

mosaic-blush-8
mosaic-blush-7
Ik vind de blush er zo mooi uitzien! Ik heb toch altijd een zwak voor producten die leuk zijn vorm gegeven. Ik koos voor een warme kleur, namelijk 10 Miss Floral Coral. Verder zijn er nog 3 andere Mosaic Blushes verkrijgbaar, namelijk 20 All You Need Is Pink, 30 Kissed By The Sun en 40 The Berry Connection.

mosaic-blush-1
Zoals je ziet is de mosaic blush geen matte poeder, maar heeft hij wat glans er in zitten. Er zitten 3 verschillende kleuren in de blush, een warm roze, licht peachy en warm koraal, samen geven ze een prachtige kleur die perfect is voor de zomer!

mosaic-blush-11

Zoals je ziet op de swatch is de blush goed gepigmenteerd. Hij heeft een mooie licht glanzende finish.

mosaic-blush-10

Ik ben verliefd op deze kleur, met mijn eerder warme ondertoon is dit soort koraalkleuren perfect voor mij. Deze wordt sowieso een favoriet hier!

mosaic-blush-5
Essence heeft met deze blush zeker een mooie toevoeging gedaan aan het assortiment. Mooi pigment en finish voor een kleine prijs. Zeker de moeite om een kijkje te gaan nemen, want er zijn naast deze nog 3 andere tinten verkrijgbaar!

De Essence Mosaic Blush is voor € 2,99 te koop bij Kruidvat.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.