Essie Virgin Snow Winter Collectie 2015

essie-winter-collection-2
Elk jaar weer kijk ik uit naar de Winter Collection van Essie! En sinds enkele jaren koop ik dan ook telkens het minisetje. Drie mooie, limited edition nagellakjes voor maar 20 euro!

essie-winter-collection-3
Essie liet zich dit jaar inspireren door de wintersport om de Winter Limited Edition samen te stellen. De volledige collectie bestaat uit 6 lakjes: Peak Show (romig wit), Apres-Chic (zilver), Altitude Attitude (rood-roze), Virgin Snow, Shall We Chalet? en Haute Tub. De drie laatste lakjes zitten in het minisetje.

Het setje is echt ideaal om kennis te maken met het merk Essie, om cadeau te geven aan een nagellakliefhebber met Kerst of om gewoon toe te voegen aan je eigen collectie! Het setje bevat drie mini flesjes nagellak van 5ml.

essie-winter-collection-11
Ingrediëntenlijst

essie-winter-collection-10
In het setje van dit jaar zitten de kleuren Shall We Chalet?, Haute Tub en Virgin Snow. Ik vind de kleuren goed gekozen, klassiek rood een donkere glitterlak en dan verrassend lila.

SHALL WE CHALET?

essie-winter-collection-6

essie-winter-collection-7
essie-winter-collection-13

Chall We Chalet? is een klassieke rode lak met een warme ondertoon die perfect dekt met twee laagjes. Een kleurtje als dit kan altijd en mag zeker niet ontbreken tussen je nagellak.

HAUTE TUB

essie-winter-collection-4

essie-winter-collection-5
essie-winter-collection-15

Haute Tub is een bijna zwart lakje met prachtige glitters erin, maar het echte effect van de lak is moeilijk vast te leggen op foto. De glittertjes zijn eerder subtiel terug te zien en vooral paars van kleur, maar je vindt er ook zilver in terug. Erg mooi en mijn favoriet. Dekt perfect in twee laagjes.

VIRGIN SNOW

essie-winter-collection-8

essie-winter-collection-9
essie-winter-collection-14

Fris en licht lila is Virgin Snow. Misschien geen typische winterkleur, maar wel erg leuk! Deze lichte kleur dekt het mooist met 3 dunne laagjes.

essie-winter-collection-12
In dit setje vind je dezelfde kwaliteit terug die je gewend bent van Essie. Drie goed dekkende lakjes in mooie kleuren die snel opdrogen. Haute Tub is mijn favoriet, ik hou van donkere nagellak en paars. Maar een mooie rode lak zoals Shall We Chalet? is ook altijd welkom. Virgin Snow is nu al leuk, maar in de lente ga ik deze ook zeker door dragen!

De Winter Limited Edition Collectie van Essie is te koop bij Kruidvat of online in verschillende webshops.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.