FAVORIETEN HERFST 2016

Van het moment dat december begint is het in mijn hoofd al winter. Ik begin dan met het aftellen naar de feestdagen, een periode waar ik echt van hou! Maar eerst sluit ik de herfst nog af door mijn favorieten van de voorbije 3 maanden op een rijtje te zetten!

fav-herfst-2016-2
Yves Rocher Volume Elixir Mascara
Maybelline Vivid Matte Liquid Nude Flush
Chloe Morello x CiatΓ© Beauty Haul
Bobbi Brown Blondie Pink Lip Color
Rimmel Fresher Skin Foundation
Real Techniques Miracle Complexion Sponge
Essie Gel Setter Top Coat
Kiko Strobe & Sculpt Cream Contour Palette 01 light to medium
The Body Shop Lightening Shade Adjusting Drops
Yves Rocher Mango & Koriander Energie Douchegel
Yves Rocher Intense Glansshampoo

Als ik deze favorieten vergelijk met die van afgelopen zomer, is het duidelijk dat ik nu weer meer makeup draag! In de zomer is het altijd eerder minimaal en als het weer kouder wordt draag ik vaker makeup en gebruik ik meer verschillende producten. Behalve de afgelopen maand, want met mijn vriend een week in het ziekenhuis, was makeup het laatste waar ik me mee bezig hield.

Mijn mooiste aankoop is ongetwijfeld de limited edition samenwerking van Chloe Morello met CiatΓ©. Ik wil hier nog een review van schrijven, maar ik moet eerst eens checken of hij ΓΌberhaupt nog verkrijgbaar is. Daarnaast heb ik mijn nieuwe nude lipstick van Bobbi Brown ook heel vaak gedragen, hij is zo mooi! Het Strobe & Sculpt palette van Kiko is ook echt een ontdekking, de contourkleur is niet te warm en de highlightkleur is mooi om zo te dragen of als je meer wil als basis voor een poeder highlighter. Doordat het cream producten zijn ogen ze ook heel natuurlijk.

fav-herfst-2016-1

De foto’s zijn allemaal zwart wit omdat er veel van mijn persoonlijke instagram komen en ik daar nu voornamelijk zwart wit foto’s post.

Begin oktober maakte ik voor het eerst kennis met Bobbi Brown dankzij mijn schoonzus. En ja, I’m hooked
31 oktober was het Halloween en de verjaardag van mijn vriend. Hij wou graag als zombie naar het jaarlijkse Halloweenfeest gaan en dus oefende ik heel lang met SFX makeup en keek ik heel veel tutorials met dit resultaat!
Sinds eind september kopen we wekelijks een pakket biologische seizoensgroenten rechtstreeks van een boerderij in de buurt aan. Echt een hele goede beslissing geweest, altijd verse groenten, veel variatie en we hebben al leuke nieuwe dingen ontdekt.
Een beetje random dit, maar ik ben er wel blij mee, ik kan na jaren weer bier drinken! Ik heb bier altijd heel lekker gevonden, maar sinds ik crohn heb, werd ik er altijd heel ziek van. Omdat het al een tijd heel goed gaat met mijn buik besloot ik het toch nog eens te proberen en dat gaat goed, dus nu kan ik af en toe weer een lekker biertje drinken.
Mja, Baptiste kan niet ontbreken he, zij is elk seizoen mijn topfavoriet.
Het mooiste moment van de afgelopen periode is zonder twijfel de dag dat we gingen tekenen voor ons huis en de sleutel kregen! We zijn er nog steeds ongelooflijk blij mee. We zijn er meteen in beginnen werken, maar anderhalve week nadat we de sleutel haddan, moest mijn vriend met spoed geopereerd worden en dus liggen de werken jammer genoeg al een tijdje bijna stil… Bart zijn papa heeft in die periode wel nog heel wat gedaan in de tuin, waarvoor we echt heel dankbaar zijn!
Ik ging ook naar de cinema met mijn zus. 3 keer raden welke film we gingen kijken… Fantastic Beasts And Where To Find Them!!
Ook heel leuk, het event voor de lancering van Belmode Belgique! Nogmaals bedankt voor de uitnodiging!
En als laatste, een bureautje tussen mijn favorieten. Deze is van mijn oma en opa geweest. Zo zijn ze toch bij mij in ons nieuwe huis later!

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maanden?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.