FAVORIETEN WINTER 2016-2017

Maart ging van start met heel veel donkere wolken, regen en wind. Voor mij staat maart voor het einde van de winter, dus ik hoop dat het lentezonnetje snel tevoorschijn komt. Ik zet voor jullie mijn favorieten van de afgelopen drie maanden op een rijtje!

favorieten winter 2016 - 2017
Maybelline Strobing Stick – Kiko Strobe & Sculpt – H&M Cream Blush
Nuxe Vitamin-Rich Detox Mask With Orange Water
Whipped Kokosolie
Natuurlijke makeup look (inclusief wallen)

The Body Shop Lightening Shade Adjusting Drops
Bobbi Brown Blondie Pink Lip Color
Garnier Miracle Sleeping Cream
Givenchy Rouge Interdit Vinyl
Bril + opvallende lipkleur

Sinds we het huis hebben draag ik opvallend minder makeup. In het begin van de winter heb ik nog veel kunnen helpen in het huis en dan droeg ik gewoon niks buiten een dagcreme en wat lipbalsem. Verder ben gewoon ook heel vaak moe en heb ik pijn of ik zit gewoon thuis en dan zie ik er het nut niet van in om me volledig op te maken… Als ik me dan opmaakte, ging ik vaak voor een redelijk natuurlijke look. Alleen concealer en geen foundation, cream producten in plaats van poeder. Mijn 2 meest gedragen lipkleuren zijn dan ook een nude tint van Bobbi Brown en een zacht rood van Givenchy. Deze zijn makkelijk en snel aan te brengen. Ik droeg ook weer heel vaak mijn bril, daarbij vond ik het wel mooi om een fellere lipstick te dragen, maar in realiteit was het vaker een nude kleurtje, gewoon voor het gemak.

favorieten winter 2016 - 2017
De winter zou leuk moeten begonnen zijn voor ons met de aankoop van ons huis, maar begin november (een week nadat we de sleutels kregen) werd Bart 2x met spoed geopereerd en hij spendeerde een week in het ziekenhuis. Daarna is hij nog 2 maanden in ziekenverlof geweest voordat hij weer ging werken. Al die tijd lagen de werken in het huis dus ook bijna volledig stil… Gelukkig is hij goed hersteld, hoewel hij soms nog wel pijn heeft en een van de operatiewondjes nog steeds niet volledig dicht is. In januari begonnen de werken in het huis dus pas echt na 2 maanden vertraging. Op de 3 bovenste foto’s zie je 3 keer de woonkamer, van met de aankoop tot nu. Er zijn al een aantal vrienden komen helpen en de papa van Bart heeft ook al superveel gedaan. We zijn zo dankbaar aan iedereen die ons komt helpen, alle hulp maakt zo een groot verschil!

Verder heb ik in de winter heel wat geurkaarsen gebrand! De kaars kreeg ik van het Belgische merk Self toegestuurd en ruikt echt heerlijk naar mandarijn en geranium, jammer genoeg is hij nu bijna opgebrand. // Bart en ik waren op 18 december 7 jaar samen en nog altijd even verliefd op elkaar. // Voor Valentijn beslisten we om geen cadeautjes te kopen om zo wat geld te besparen, maar ik verraste Bart door foto’s van over de hele wereld te verzamelen. Op de foto’s zie je elke keer een plek ergens op de wereld en een briefje waarop iets staat als: Bart, Isabelle’s love for you is so big! It has reached … Het was een heel gedoe op de foto’s te verzamelen en ik moest dan soortgelijke foto’s in ruil geven. Veel werk, maar het was het echt waard! // We hebben ook echt genoten van de relax avondjes samen in de zetel, een goede serie op Netflix en Baptiste die dan altijd bij mij komt liggen. // Mijn bulletjournal is ook nog steeds onmisbaar! Je kan er meer van zien op mijn bulletjournal instagram. // En als laatste heb ik ook weer veel meer gelezen. Elke avond voor het slapen lees ik een paar hoofdstukken. Ik merk dat ik hierdoor beter slaap, vroeger was ik namelijk altijd nog een half uur op mijn smartphone social media aan het checken… Ik heb 2 boeken uitgelezen en ben aan 2 nieuwe bezig waaronder The Girl With The Lower Back Tattoo van Amy Schumer!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.