KIKO STROBE & SCULPT

Enkele maanden geleden opende er een Kiko winkel in Leuven en natuurlijk moest ik snel eens een kijkje gaan nemen! Het was de eerste keer dat ik bij Kiko was en dus was er heel veel om te ontdekken en liefst had ik de halve winkel leeggekocht, want er zijn heel veel mooie producten te koop. Ik ging uiteindelijk met maar 2 producten naar huis, een concealer en een cream contour palette.

strobe-and-sculpt-2

strobe-and-sculpt-9

strobe-and-sculpt-8

Het Strobe & Sculpt Cream Contour Palette sprong meteen in het oog toen ik de winkel binnenstapte. De verpakking vind ik er leuk uitzien, mat zwart met een leuke vorm. Ook voelt de verpakking heel stevig aan, niet eentje dat snel stuk zal gaan. Het product voelt gewoon wat meer luxe aan, voor dit palette betaal je € 14,90, iets duurder dan de sommige drogisterij merken, maar goedkoper dan bijvoorbeeld Mac.

strobe-and-sculpt-7

strobe-and-sculpt-3

Ik had al een paar cream contour producten geprobeerd, maar niets beviel me echt. Of de kleur was niet goed, of het product bracht moeilijk aan. Maar van deze zag de kleur er wel goed uit, niet te oranje en niet te grijzig en bij het swatchen in de winkel brachten de creams makkelijk aan en blendden ze mooi uit. Het Strobe & Sculpt Palette is verkrijgbaar in 01 Light to Medium en 02 Medium to Dark, ik koos voor Light to Medium.

In het palette zitten 2 pans met daarin een contour en een highlighter, beide zijn cream producten. De pans bevatten elk 4 gram product. Ook zit er in het palette een spiegeltje, dit vind ik zelf erg handig.

strobe-and-sculpt-4

strobe-and-sculpt-1

De creams zijn beide erg zacht en brengen supermakkelijk aan. Zowel met je vingers als met een kwast of sponsje. Het is dus niet zo dat je de warmte van je vingers nodig hebt om het product makkelijk in te werken. Ik gebruik meestal mijn Real Techniques Miracle Complexion Sponge om beide creams mee aan te brengen en dit werkt erg goed.

strobe-and-sculpt-10

Op de kartonnen verpakking staat uitgelegd hoe je het product het best aanbrengt.

Doordat je met cream producten werkt, krijg je een natuurlijker resultaat dan met poeders. De contour geeft echt een mooi schaduw effect en de highlighter heeft niet echt shimmer, maar eerder een mooie glans. Je kan de producten zo licht of heftig aanbrengen als je zelf graag wil of erover nog een poeder aanbrengen voor een heftiger effect. Dit laatste vind ik wel mooi voor een feestje, dan mag het voor mij wat meer zijn.

strobe-and-sculpt-13

Beide producten hebben een goed pigment, je hebt niet veel nodig voor een mooi resultaat! Zoals ik al zei brengen ze makkelijk aan en voelen ze helemaal niet stroef, ook blendden ze makkelijk uit.

strobe-and-sculpt-15
contour aangebracht met kwast en highlight met vingers zonder blenden

strobe-and-sculpt-14

contour en highlight uitgeblend met makeup sponsje

De contour cream is superzacht, makkelijk aan te brengen en blendt mooi in de huid. Zowel met een kwast, snonsje als met je vingers kan je deze makkelijk en snel aanbrengen. Ik vind de kleur net goed voor een contour, als ik wil kan ik nog wat warmte toevoegen met een bronzer.

De highlighter heeft een minder zachte contistentie. Als je hem eerst met je vinger oppakt en op je huid aanbrengt ziet hij er wat brokkelig uit. Maar als je hem uitwerkt, zie je hier niets van terug. Hij geeft een mooie natuurlijke glow aan je gezicht waar geen glitters in zitten. Perfect dus voor elke dag, maar ook als basis onder een highlighter om deze nog sterker te laten uitkomen.

Beide creams hebben een heel goed pigment en je hebt er dus niet heel veel van nodig waardoor ze best zuinig zijn.

 

strobe-and-sculpt-6

Dit mooie palette zit nu al enkele maanden in mijn everyday routine en ik heb zelfs al pan geraakt in de contour cream! Het is dus zeker geen miskoop geweest. Zelfs de dagen dat ik echt minimaal makeup draag, is deze onmisbaar geworden voor mij. Het brengt zo makkelijk en snel aan en ziet er heel natuurlijk uit doordat het cream producten zijn. Zeker een aanrader en een product dat ik opnieuw zal aanschaffen!

Het Kiko Strobe & Sculpt palette is te koop voor € 14,90.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.