MAC SATIN LIPSTICK CAPTIVE

Ja, mijn vierde Mac lipstick is een feit! Ik heb hem ondertussen al weer een tijdje geleden gekocht, tijdens de Bloggersmeeting in Leuven. Dus het is nu dringend tijd voor de review van mijn nieuwe aanwinst.

mac-captive-1

Een Mac lipstick zit altijd verpakt in een mooi kartonnen doosje. Ik vind het er toch altijd wat meer luxe uitzien als makeup nog extra verpakt zit.

mac-captive-4
mac-captive-3

De lipsticks van Mac zijn erg herkenbaar aan hun kogelvormige, zwarte huls met kleine zilveren spikkeltjes. Zoals je misschien al weet, vind ik deze hulzen niet mooi, maar stiekem begin ik er toch meer liefde voor te voelen, haha.

Ik koos na het uitproberen van een aantal verschillende kleuren en op het aanraden van Eva, Julie en Jozefien voor Captive.

mac-captive-2

Ingrediëntenlijst.

mac-captive-8

mac-captive-10

Captive heeft een mooie zachte berry kleur en een Satin finish. De lipstick is dus niet volledig mat, maar ook niet echt glanzend. Ik hou echt van berry kleuren en deze past dus perfect bij mij.

Het is ook weer een mooie aanvulling op mijn 3 andere Mac lipsticks, Velvet Teddy, Twig en Diva.

mac-captive-7
mac-captive-11

Mac lipsticks maken me altijd weer gelukkig! De kleur van de lipstick is echt prachtig en in de swatch kan je de satin finish goed terugzien. Captive is een lichte en zachte berrykleur, die ik gewoon altijd kan dragen, hoewel ik me kan voorstellen dat hij voor sommigen te opvallend is voor elke dag.

mac-captive-14

Captive brengt makkelijk aan, hoewel het bij een wat donkerdere kleur zoals deze toch handig is om eerst een lippotlood aan te brengen of een lippenseeltje te gebruiken omdat je anders foutjes snel ziet. Door de Satin finish voelt de lipstick erg prettig aan op mijn lippen en helemaal niet droog.

mac-captive-9

Ik zeg bij elke review van een Mac Lipstick hetzelfde denk ik, maar ik ben zo blij met deze! Sinds ik Mac lipsticks heb, draag ik bijna altijd Mac op mijn lippen. De kwaliteit is gewoon zo goed en ze blijven uren mooi zitten. Captive blijft met zijn Satin finish een viertal uurtjes mooi zitten en begint dan langzaam aan te vervagen. Ik ga deze sowieso veel dragen de komende maanden, het is dan ook een perfect winterkleurtje!

Mac Captive is te koop voor € 19,90 bij Mac Cosmetics en bij Douglas.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.