MAYBELLINE VIVID MATTE LIQUID

Liquid lipsticks zijn op het moment niet meer weg te denken. Bijna elk merk heeft zijn eigen versie, zo voegde ook Maybelline enkele maanden geleden de Vivid Matte Liquids aan het collectie toe.

De liquid lipsticks zijn verkrijgbaar in 9 levendige kleuren: Nude Flush, Coral, Electric Pink, Orange Shot, Fuchsia Ecstasy, Rebel Red, Berry Boost, Posessed Plum en Nude Thrill. Maybelline belooft een rijke formule met een matte afwerking, een intense kleur en perfecte dekking.

Zelf heb ik een haat/liefde verhouding met liquid lipsticks. Vaak hebben ze een formule waardoor ze opdrogen op je lippen en daar muurvast blijven zitten, maar dit droogt mijn lippen erg uit en na een tijdje krijg ik velletjes op mijn lippen waardoor het er echt heel viezig gaat uitzien.

naybelline-vivid-matte-liquid-1

naybelline-vivid-matte-liquid-2

Ik heb zelf 4 van de 9 kleurtjes aan mijn collectie toegevoegd. Ik begon met eentje en later kocht ik er nog 3 bij. Ik denk dat dat wel al aangeeft dat ik deze heel fijn vind! Ik koos voor Nude Thrill, Nude Flush, Rebel Red en Posessed Plum.

Ik vind de verpakking van de liquid lipsticks erg leuk. De vierkante vorm is eens wat anders en hierdoor herken in ze ook heel makkelijk. De dop is mat zwart, maar de rest van de verpakking is doorzichtig waardoor je meteen de mooie kleuren kan zien zitten!

naybelline-vivid-matte-liquid-7

De liquid lipsticks hebben een fijne applicator waarmee je de lipstick makkelijk en precies kan aanbrengen. Dit is zeker handig bij de felle en donkere kleuren die er verkrijgbaar zijn.

naybelline-vivid-matte-liquid-10

De kleur die er in 1 streek over mijn arm van de applicator afkomt is echt ongelooflijk. Het pigment is prachtig en de kleuren spreken voor zich. Alleen Posessed Plum brengt een beetje streperig aan. De formule is heel creamy en zacht, wel zie je meteen dat de lipsticks niet echt mat zijn. Ze drogen een beetje op je lippen, maar blijven toch creamy aanvoelen. Volledig mat worden ze niet, eerder een satin finish. Wel laten ze een soort stain achter op je lippen, dus volledig van je lippen afslijten doen ze niet snel.

NUDE THRILL

naybelline-vivid-matte-liquid-6
naybelline-vivid-matte-liquid-11

Een warme nude kleur, dit is iets waar ik echt van hou. De dekking is erg goed en de kleur blijft lang mooi op mijn lippen zitten.

NUDE FLUSH

naybelline-vivid-matte-liquid-5
naybelline-vivid-matte-liquid-12

Een mooie zachte roze kleur die goed dekt. Deze blijft uren mooi op mijn lippen zitten! Een perfect everyday kleurtje waar je weinig omkijken naar hebt.

REBEL RED

naybelline-vivid-matte-liquid-4
naybelline-vivid-matte-liquid-13

Een fel, maar klassiek rood. Ik kan er moeilijk aan weerstaan om de rode kleur uit een collectie te kopen en deze stelt zeker niet teleur! De pigmentatie is ongelooflijk goed en je hebt in no time mooie rode lippen.

POSESSED PLUM

naybelline-vivid-matte-liquid-3
naybelline-vivid-matte-liquid-14

Deze donkere paarsekleur sprak me meteen aan. Ik vind paars echt prachtig! Jammer genoeg is het een beetje moeilijk om de kleur even intens op je lippen te krijgen als hij eruit ziet in de verpakking. Ook brengt hij een beetje streperig aan. Als je één laagje aanbrengt ziet hij er mooi uit, maar is de kleur lichter dan in de huls, wil je meer kleur, dan krijg je geen egaal effect. Beetje jammer.

naybelline-vivid-matte-liquid-15
Wat ik erg fijn vindt aan deze liquid lipsticks, is dat je ze makkelijk met elkaar kan combineren voor een mooi ombre effect. Hierboven zie je Nude Flush gecombineerd met Posessed Plum.

naybelline-vivid-matte-liquid-8

Als je een perfecte matte lip verwacht met een kleur die de hele dag muurvast blijft zitten, ben je bij Maybelline aan het verkeerde adres. De Vivid Matte Liquids drogen wel een beetje op en krijgen dan een bijna matte finish. De textuur blijft aangenaam en licht creamy op je lippen, waardoor ze geen uitdrogend effect hebben. De lichte kleuren blijven uren mooi zitten, de fellere kleuren moet je wat sneller bijwerken. Ik vind deze persoonlijk heel erg fijn, maar het is natuurlijk afhankelijk wat je zoekt in een liquid lipstick. Aangezien bij mij een aangenaam gevoel en mooie afwerking bovenaan staan, vind ik deze erg goed!

De Maybelline Vivid Matte Liquids zijn voor € 6,99 te koop.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.