MUA: OOGSCHADUW MONO’S

De mono oogschaduws van Make Up Acamdemy, ik ben ze eigenlijk nog nooit tegengekomen op andere blogs en dat terwijl ze eigenlijk echte budget toppers zijn. Ik kocht ze toevallig toen er een 1+1 gratis actie op MUA was bij het Kruidvat en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!

mono 7
De mono’s zitten in een niet zo spannende verpakking, een rond doosje met een doorzichtig, bol dekseltje. Maar door het dekseltje zie je wel meteen de oogschaduws die er heel mooi uitzien! Wat een prachtige glans en intense kleuren!

mono 3
Ik koos voor de kleuren Copper, Bronze en Onyx, maar er zijn er nog vele andere verkrijgbaar, ook matte.

Elke verpakking bevat 2 g oogschaduw.

mono 4

mono 1
Copper – Bronze – Onyx

mono-8
Copper – Bronze – Onyx

Toen ik ze voor het eerst uitprobeerde was ik echt verbaasd door het prachtige en intense pigment van deze mono’s! Met een veeg had ik al de perfecte swatch! De oogschaduws voelen trouwens echt creamy aan en helemaal niet poederig.

mono-9
mono-10

Doordat de oogschaduws zo creamy zijn, geven ze heel veel kleur af op je ooglid, je moet ze eigenlijk bijna niet opbouwen, ze zien er meteen echt super intens uit! En door de goede textuur, kan je ze ook gebruiken als eyeliner. Bronze doet me qua kleur trouwens erg denken aan de Maybelline Color Tattoo in On And On Bronze, dus dit is een goede budget aanrader.

Ikbracht bronza aan op mijn volledig ooglid en blendde deze in de crease uit. Onyx gebruikte ik als eyeliner. En Copper bracht ik aan op het midden van mijn bewegend ooglid.

mono 2
Deze mono oogschaduws van Make Up Academy zijn misschien niet heel bekend, maar zeker de moeite waard om eens uit te proberen. Ze zijn super goedkoop en je krijgt een prachtig product in de plaats!

De Make Up Academy Eyeshadows zijn voor € 1,99 te koop bij de geselecteerde Kruidvatfilialen of online te bestellen op de Kruidvat webshop.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.