MUA PRO BASE MATTIFYING FIXING MIST

Tegenwoordig heeft bijna elk merk wel een fixing mist in het assortiment, ook de budgetmerken. Zo heeft Make Up Academy de Pro Base Mattifying Fixing Mist. En omdat ik nog steeds op zoek ben naar een goede budget variant, besliste ik deze uit te proberen.

Het is zo vervelend wanneer je na de middag voorbij een spiegel loopt en merkt dat je makeup al half van je gezicht is verdwenen… Door een goede primer, longlasting makeup en een fixing spray te gebruiken kan je dit voorkomen. Heel fijn als je makeup er ’s avonds nog mooi op zit!

mattify-fixing-mist-3

mattify-fixing-mist-2

De Pro Base Mattifying Fixing Mist van Make Up Academy belooft een matterend effect en oil-control, een fijne mist voor een makkelijke applicatie en ultieme fixatie. Heel wat beloftes die mij als muziek in de oren klinken.

Als je de spray gebruikt ga je het poederige effect tegen en tegelijkertijd zorg je ervoor dat je makeup beter blijft zitten. Ik kan meteen al zeggen dat deze spray inderdaad voor een goed resultaat zorgt wanneer je hem gebruikt, je makeup ziet er gewoon mooier uit. Of de spray heel matterend werkt, kan ik niet echt zeggen. Ik heb die indruk niet echt, maar ik heb dan ook geen vette huid en kan dit moeilijker testen.

mattify-fixing-mist-4
De Fixing Mist zit dus in een sprayflesje en hij brengt inderdaad erg makkelijk aan. Nadat je je makeup hebt aangebracht, hou je het flesje op ongeveer 20 cm afstand van je gezicht en terwijl je sprayt beweeg je het flesje van boven naar beneden voor je gezicht. Zo krijg je een makkelijke en gelijke applicatie zonder dat je gezicht helemaal nat is. Je kan de spray ook nog extra gebruiken tussen het aanbrengen van je primer en gezichtsmakeup.

Na het aanbrengen is je gezicht wel wat vochtig. Dit kan je gewoon laten opdrogen of je kan met een makeupsponsje nog de spray aandeppen op je gezicht, dit zou voor een nog mooier effect en betere werking van de Fixing Mist zorgen.

mattify-fixing-mist-5
Ik vind deze spray zeker fijn werken, mijn makeup ziet er mooier en minder poederig uit. Ook heb ik de indruk dat mijn makeup langer mooi blijft, zeker op lange en warme dagen. Ik gebruik de spray ook meerdere keren per dag en neem hem dus altijd met me mee. Het is fijn om hem ook tussendoor te kunnen gebruiken om je gezicht wat op te frissen.

De Make Up Academy Mattifying Fixing Mist is te koop voor € 6,99.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.