NEW IN FACEPAINT & SFX MAKEUP

Het is bijna Halloween!! Oh ik kijk hier altijd zo naar uit. Ik hou ervan om te bedenken hoe ik me ga verkleden en kijk al van in de zomer dagelijks tutorials van onder andere Madeyewlook en Jordan Hanz. Ik heb me altijd gewoon gered met wat ik in huis had om me te schminken voor Halloween, maar nu wou ik toch ook eens echte facepaint en sfx makeup proberen. Dus bestelde ik heel wat online!

Ik deed mijn bestelling via facepaintonline.be. Dit is een webshop waar face- en bodypaints verkocht worden, liquid latex, fake blod, scar wax, noem maar op, ze hebben echt heel veel en van bekende merken. Ik probeerde mezelf te bedwingen om niet te veel te kopen en me echt te focussen op de look die Bart en ik willen voor met Halloween. Dus uiteindelijk had ik een redelijk bescheiden (voor mij dan toch) winkelmandje dat ik kon afrekenen.

facepaintonline-1
Mehron Non-Latex Wedges
Mehron Paradise Paint Red
Mehron Paradise Paint Dark Brown
Mehron Extra Flesh + Fixative A
Mehron Pro-Coloring Bruise
Mehron Stage Blood Dark
Stipple Sponge Applicator

De service van de webshop was super. Ik betaalde via overschrijving en van het moment dat ze je betaling ontvangen hebben krijg je een mailtje dat je pakketje verstuurd is. Ik bestelde woensdag en vandaag (vrijdag) stond de postbode al aan mijn deur. Echt supersnel en dus zeker een tip als je ook nog snel wat producten wil bestellen voor Halloween. Ook een heel leuk detail, er zat lekkere chocolade in mijn pakketje!

Als je benieuwd bent hoe Bart en ik er uitzien met Halloween, volg me dan zeker op instagram, want daar komen zeker foto’s voorbij in mijn feed en instagram story!

Ga jij je verkleden met Halloween?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.