PREVIEW: RIMMEL THE ONLY 1 MATTE LIPSTICK

De lipstickrevolutie gaat verder… Rimmel Londons baakbrekende The Only One Lipstick krijgt een matte versie. Een langdurige, niet-uitdrogende kleur, hydratatie en het resultaat van een elegante, matte finish… de Only One Matte Lipstick heeft het ALLEMAAL.

Matte lipsticks die je lippen uitdrogen zijn passΓ©! The Only One Matte Lipstick, die een nieuwe generatie van matte lipkleuren vertegenwoordigt, heeft het allemaal: een niet-uitdrogende, comfortabele formule die egaal over de lippen glijdt. Vanaf eind november zal de nieuwe matte lipstick van Rimmel verkrijgbaar zijn in vier kleuren!

rimmel-the-only-1-matte-200-salute-11-99euro

#200 Salute – #500 Take The Stage – #700 Trendsetter – #810 The Matte Factor

Rimmel London steunt de matrevolutie met een nieuwe formule die speciaal ontwikkeld is om aan al je lipstickwensen te voldoen:

  • COMFORT & HYDRATATIE: Een luchtige, verzorgende olie werd gecombineerd met een vloeibaar polymeer dat zorgt voor een comfortabel en hydraterend gevoel bij het dragen.
  • DROOGT NIET UIT: De olie wordt bij het aanbrengen geabsorbeerd waardoor een dunne film ontstaat tussen het pigment en de huis om het vaak voorkomende, irriterend droge gevoel van matte lipsticks te voorkomen.
  • LANGDURIGE KLEUR: De formule bevat een etherisch silicum voor een gladde en egale kleuring, waardoor de lipstick makkelijk perfect is aan te brengen voor een superieur kleurresultaat.

De Rimmel London The Only 1 Matte Lipsticks zijn vanaf eind november te koop in de Hot Spot bij de geautoriseerde verkooppunten voor € 11,99.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.