RED FOR PARTY MET SALLY HANSEN

nagellak

Mijn favoriete nagellakkleur is zonder twijfel rood. Het kan altijd, het past bij elke outfit en het ziet er classy uit. Of het nu fel, donker of met glitter is, het is al-tijd mooi. Sally Hansen weet dit duidelijk ook en bedacht voor de feestdagen een collectie met alleen rode kleuren erin ready for party!

Met de feestdagen doen we toch allemaal net dat beetje meer ons best om te stralen. We maken nog een afspraak bij de kapper, bestellen een nieuwe jurk of schoenen, staan al eens stil bij hoe we ons gaan opmaken (knalrode lippenstift of toch maar nude lippen zodat we onder zorgen van de chipskes kunnen genieten). Ik vind het persoonlijk altijd heel belangrijk om verzorgde nagels te hebben als ik naar een feestje ga!

nagellak

De feestdagen zijn altijd zo druk dus ik probeer nog vóór die drukte een momentje me-time te nemen. Een warm bad met een kerstfilm, scrubben, een haar- en gezichtsmaskertje opdoen EN mijn nagels lakken. Liefst heb ik een nagellak die al die kerstfeesten overleeft zodat ik niet tussen al dat gehaast nog met nagellak aan de slag moet gaan. Sally Hansen belooft met haar Miracle Gel nagellak in 2 stappen een resultaat dat tot 14 dagen mooi blijft zitten! Dat klinkt perfect voor de feesten.

nagellak440 Dig Fig // 446 Red-y Set Run // 470 Red Eye // 474 Can’t Beet Royalty // 480 Wine Stock // Top Coat

De Red For Party collectie bestaat uit 5 verschillende roodtinten die je afzonderlijk kan dragen of leuk met elkaar kan combineren. Je brengt 2 laagjes van de Miravle Gel nagellak aan en gaat er dan overheen met de Top Coat.

nagellak

De Sint bracht mij 3 kleuren om aan jullie te laten zien. Red-y Set Run, Can’t Beet Royalty en Wine Stock (hierboven van links naar rechts). Drie heel verschillende kleuren rood, wat het extra leuk maakt. Ik vind altijd dat nagellak er heel anders uitziet op mijn nagels dan in het flesje, ik ben dan ook heel slecht in een kleurtje uitkiezen in de winkel. Nagelswatches op blogs zijn voor mij altijd de redder in nood, haha!

nagellak

446 RED-Y SET RUN

Een hele feestelijke kleur door de prachtige glans en subtiele shimmer. Het is een licht en vrolijk rood dat mooi past bij de feestdagen, maar ook in de zomer zeker niet zou misstaan. Deze dekt perfect met 2 laagjes!

nagellak

474 CAN’T BEET ROYALTY

Een klassieke donkerrode kleur die niet kan missen in je nagellakcollectie. Twee laagjes kan, maar met drie heb je eigenlijk pas een perfecte dekking.

nagellak

480 WINE STOCK

Dit is de donkerste kleur uit de collectie. Een echt diep en warm wijnrood. Deze kleur dekte het moeilijkst. Zelfs met 3 laagjes is hij hier en daar toch nog wat vlekkerig. Jammer, want het is wel een hele mooie kleur!

nagellak

Ik vind het een leuk idee om een collectie met alleen rode kleuren uit te brengen met de feestdagen, rood doet het altijd goed en is een klassieker. Ze hebben dan ook voornamelijk voor klassieke kleuren gekozen en naar mijn mening weinig spannends toegevoegd wat ik wel wat jammer vind. Zo zou een echte glitterlak of een metallic niet misstaan hebben in deze selectie.

nagellak

Ik heb al meerdere keren de Miracle Gel nagellak van Sally Hansen geprobeerd en bij mij blijven ze niet heel lang zitten. Op dag 2 beginnen ze vaak al te chippen, ze houden bij mij dus lang geen 2 weken. Een vriendin van mij is dan weer wel helemaal fan van de lakjes en kan meer dan een week genieten van mooie nagels. Ik heb geen idee waarom dat bij mij niet het geval is. Een beetje spijtig, want ze hebben heel veel mooie kleuren in hun collectie zitten! Ik kan dus alleen maar aanraden om ze zelf eens uit te proberen!

De 5 Red For Party nagellakjes van Sally Hansen zijn nu te koop voor € 11,99.

xx. Isabelle

Ik heb deze producten ontvangen ter review. Lees mijn disclaimer voor meer info.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Heel mooie kleurtjes! Wel jammer dat ze bij jouw niet zo lang blijven zitten. Ik heb ze zelf nog nooit geprobeerd dus ben best wel benieuwd naar hoelang ze op mijn nagels zouden blijven zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.