Rimmel Wonder’full Volume Colourist Mascara

Iedereen die (bijna) dagelijks mascara draagt herkent het wel, je ogen zien er veel kleiner en minder sprekend uit als je geen mascara draagt. Rimmel komt nu met de oplossing voor die momenten waarop je geen zin hebt in make up of er geen kan dragen. Namelijk een mascara die geleidelijk aan je wimpers kleurt zodat je ook zonder mascara mooie donkere wimpers hebt.

Rimmel-Volume-Colourist-5
De nieuwe Wonder’full Volume Colourist Mascara van Rimmel belooft meteen mooie donkere wimpers met veel volume, maar ook op langere termijn maakt de mascara beloftes. De Volume Colourist Mascara is verkrijgbaar in twee kleuren: Black en Extreme Black, ik ontving Black om uit te proberen en voor jullie te reviewen.

Rimmel-Volume-Colourist-3

Het speciale aan deze mascara is dat hij ook lash-tint complex bevat. Deze natuurlijke kleurstoffen zorgen ervoor dat je ‘naakte’ wimpers elke keer wanneer je de mascara aanbrengt geleidelijk aan donkerder worden. Wanneer je de mascara gedurende minstens 2 weken regelmatig gebruikt, belooft hij dat je ‘naakte’ wimpers beter zichtbaar zullen zijn en langer lijken doordat ze tot de uiterste puntjes zwarter zijn. Als je stopt met de mascara te gebruiken, neemt de kleur geleidelijk aan weer af.

Rimmel-Volume-Colourist-2

De mascara zelf heeft een taps toelopend borsteltje met gewone haartjes. Het borsteltje heeft van bovenaf gezien een vierkante vorm en hierdoor dus op sommige plekken wat langere haartjes. Hierdoor brengt de mascara makkelijk aan en kan je echt tot aan de wortel van je wimpers komen. Doordat het borsteltje taps toeloopt, kan je ook de kleinste haartjes makkelijk bereiken.

Rimmel-Volume-Colourist-9
Zonder mascara en voor het gebruiken van de Rimmel Wonder’full Volume Colourist Mascara

Rimmel-Volume-Colourist-12

Zonder mascara en na 2 weken de Rimmel Wonder’full Volume Colourist Mascara regelmatig gebruikt te hebben

Het resultaat na 2 weken regelmatig gebruik is zeker te zien op de bovenstaande foto’s! Zelf was het me eerlijk gezegd nog niet zo opgevallen tot ik de foto’s met elkaar ging vergelijken. Ik heb ook het geluk dat ik lange wimpers heb die mooi met een krul omhoog staan, dus ze zien er zonder mascara best mooi uit na 2 weken!

Rimmel-Volume-Colourist-8
Met de Rimmel Wonder’full Volume Colourist Mascara

Rimmel-Volume-Colourist-10
Full Face met de Rimmel Wonder’full Volume Colourist Mascara

Wanneer ik de mascara draag vind ik dat hij een zeer mooi effect heeft. Hij maakt mijn wimpers mooi lang en en geeft wat extra volume. Ik had graag nog een iets voller resultaat gehad, maar ik vind het toch zeker mooi. De mascara is niet waterproof, maar blijft toch erg goed zitten en gaat niet vlekken door de dag heen.

Rimmel-Volume-Colourist-4
Ik ben erg tevreden over deze mascara. Hij brengt makkelijk aan, maakt mijn wimpers mooi lang en blijft goed zitten. Het volume mocht van mij iets meer zijn, maar ik klaag zeker niet! Het Lash-Tint Compex dat de mascara bevat, werkt goed en heeft mijn wimpers geleidelijk aan donkerder gemaakt. Ik ben zeker benieuwd of dit effect nog toeneemt naarmate ik de mascara langer gebruik!

De nieuwe Rimmel Wonder’full Volume Colourist Mascara is verkrijgbaar vanaf april voor € 14,49.

Ik heb deze producten ontvangen ter review.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.