S.OLIVER SO PURE FOR HIM & HER

Ik draag dagelijks parfum en wissel graag tussen mijn verschillende geuren. Ik hou van een zwaardere geur, maar voor overdag grijp ik toch eerder naar iets zacht en fris. En dat is de duogeur So Pure van S. Oliver helemaal.

S. Oliver baseerde zich op de Scandinavische stijl en manier van leven bij het ontwikkelen van de geur tot de verpakking. Ze gingen op zoek naar iets natuurlijk en authentiek, een terugkeer naar de essentie van comfort en gezelligheid, de echte hygge-ervaring. En dit zie je zeker terug in So Pure.

so pure

De duogeur bestaat uit twee parfums, eentje voor hem en eentje voor haar. Een perfecte combinatie! De flesjes en de verpakking zijn minimalistisch en clean vormgegeven. Met klassiek donkerblauw voor de man en zachtroze voor de vrouw.

So Pure Woman

Een subtiele geur met frisse accenten van appel en citroen. Ideaal voor overdag. De houtgeuren in het hart en de basis maken het geheel wat zachter.

Top: klimop, kalamansi-citroen, appel
Hart: freesia, jasmijn, kasjmierhout
Basis: ambroxide, muskus, sandelhout

So Pure Men

De mannengeur is wat kruidiger met kardemom en bergamot, maar ook hier zit frisse appel en de zachte geur van sandelhout in verwerkt.

Top: bergamot, groene appel, kardemom
Hart: lavendel, viooltje, geranium
Basis: ceder, sandelhout, amber

so pure

So Pure Women

Eau de parfum 30ml – € 26,18 // Eau de toilette 30ml -€ 21,80 // Eau de toilette 50ml – € 31,64 // Deo spray 75ml – € 13,05 // Bath & Shower Gel 150ml – € 11,96 // Hand & Body Lotion 150ml – € 11,96

So Pure Men

Eau de toilette 30ml – € 21,80 // Eau de toilette 50ml – € 31,64 // After Shave Lotion 50ml -€ 21,80 // Deo spray 150ml – € 13,06 // Shower & Shave Shampoo 150ml – € 10,88

so pure

Twee heerlijk zachte geuren die net wat extra aan je dag toevoegen en mooi bij elkaar passen. Zowel ik als mijn vriend vinden de geuren erg lekker en ze worden hier regelmatig gedragen.

S. Oliver So Pure is te koop bij Di en de zelfstandige parfumerie.

xx. Isabelle
Ik kreeg deze producten opgestuurd ter review.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.