URBAN DECAY NAKED HEAT

NAKED HEAT

De eerste keer dat ik het Naked Heat palette van Urban Decay zag, was ik op slag verliefd. Dit palette was voor mij gemaakt. Ellemaal warme tinten en veel met een matte finish. En toen Anna (mijn absolute favoriete blogster) er elke keer weer enthousiast over was, wist ik zeker dat ik het zelf ook in mijn collectie wou hebben. Maar ik bleef de aankoop maar uitstellen omdat het nu eenmaal niet goedkoop is. Uiteindelijk hakte ik na maanden twijfel dan toch de knoop door en ik stapte Sephora buiten met mijn droompalette.

Mijn getwijfel heeft ervoor gezorgd dat ik een beetje achterloop op de feiten, de Naked Heat hype lijkt ondertussenwel een beetje overgewaaid. Het palette is ook al lang niet meer nieuw in het assortiment van Urban Decay en onlangs kondigden ze zelfs een nieuw palette in de familie aan, Naked Cherry. Maar ik ben nu 2 maanden na mijn aankoop nog steeds niet over mijn Naked Heat crush heen en ik wil mijn liefde voor de warme kleuren graag met jullie delen!

NAKED HEAT

De producten van Urban Decay zijn niet budget te noemen, maar wat je ervoor terugkrijgt is voor mij in ieder geval de moeite waard. Het begint al bij de verpakking. Het palette is voordat je het opendoet al prachtig om naar te kijken. Een stevig doosje met een opvallende vormgeving. Binnenin zitten 12 kleuren oogschaduw, een dubbelzijdig kwastje en een grote spiegel.

De oogschaduws zijn allemaal warme kleuren en hebben een oranje, rode ondertoon. Er zijn 5 shimmers en 7 matte tinten. Voor mij zeker een goede verhouding aandgezien ik graag matte tinten gebruik.

NAKED HEAT

NAKED HEAT

Ounce // Chaser // Sauced // Low Blow // Lumbre // He Devil
Dirty Talk // Scorched // Cayenne // En Fuego // Ashes // Ember

Er zit geen enkele kleur in het palette waarvan ik denk “mwah, die ga ik niet gebruiken”. Ze zijn stuk voor stuk mooi en goed gepigmenteerd. Ook zijn de kleuren allemaal echt verschillend, maar toch passen ze mooi bij elkaar en je kan ze stuk voor stuk super combineren.

Ounce is met zijn glanzende, lichte kleur een perfecte highlighter voor je wenkbrouwbot en binnenste ooghoek. Chaser is een perfecte basis in de arcadeboog, net zoals Sauced en Low Blow. He Devil en Cayenne zijn prachtige warme kleuren, He Devil met een rode ondertoon en Cayenne eerder oranje. Voor een donkerdere look is er En Fuego die iets paars in zich heeft en Ashes een diepe donkere bruintint. En dan zijn er nog 4 prachtige shimmers. Lumbre, Dirty Talk, Scorched en Ember. Lumbre is een kleur die zo moeilijk te beschrijven is, een mix van roze-goud-koper, met een metallic finish. Dirty Talk en Scorched lijken een beetje op elkaar, Dirty Talk is een prachtige koperen shimmerkleur, Scorched heeft een meer roze ondertoon. Ember is ten slotte een prachtige donkere bruine kleur met koperen shimmer erin.

NAKED HEAT

Ik heb niets in mijn collectie dat ik kan vergelijken met dit palette. De kwaliteit van elke oogschaduw, het pigment, de zachte textuur en het makkelijk uitblenden. Maar ook de kleuren, voor de diepe, warme tinten heb ik geen enkele vervanger tussen al mijn andere oogschaduws. Ja, ik ben verliefd en kan geen enkel minpunt bedenken aan dit palette. Als je zelf ook fan bent van een warme look, dan is deze Naked Heat zeker iets om te bekijken.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.