W7 In The Nude

W7-In-The-Nude-2

W7 heeft verschillende producten die budget dupes zijn van duurdere merken. Zo hebben ze goede dupes van de Naked Palettes van Urban Decay. In The Buff is een dupe van Urban Decay Naked 2, W7 In The Buff Lightly Toasted van Naked 1, In The Mood is een dupe van Naked Basics en In The City van Naked Basics 2. Maar het palette dat mij hiervan het meest aansprak was het W7 In The Nude palette, dit is een dupe van het Urban Decay Naked 3 palette!

W7-In-The-Nude-1
Net zoals de andere Urban Decay dupes, komt ook dit palette in een blikken verpakking. Het is niet meteen mijn ding, maar het is wel stevig. Aangezien er 12 oogschaduws in zitten, is het palette wel redelijk groot.

W7-In-The-Nude-5
W7-In-The-Nude-6

Het palette bestaat uit 12 eerder koele, roze tinten met hier en daar wat warmer koper er tussen. Je hebt een mix van zowel matte, glanzende en shimmerkleuren en ook is er een mooi overloop van lichte, naar donkere oogschaduws. Een erg veelzijdig palette dus.

Ik kan jammer genoeg zelf niet vergelijken of het palette een echte dupe is van het Naked 3 palette van Urban Decay aangezien ik dit zelf niet heb. Maar als je het opzoekt zie je dat de kleuren oogschaduw heel erg op elkaar lijken. Als deze kleuren me dus goed bevallen, kan het dus dat ik ooit nog het echte palette aanschaf.

W7-In-The-Nude-3
In het doosje zelf zit geen spiegeltje in tegenstelling tot bij Urban Decay, maar verder ziet het palette er heel gelijkaardig uit. Er zit ook een dubbelzijdig kwastje bij met aan de ene kant een sponsapplicator en aan de andere een kwastje.

W7-In-The-Nude-4
Latte, Angel, Venice, Marilyn, Copper Pot, Sun Kissed, Alice, Bad Manners, Coffee Cup, Mud Slide, Tokyo, Fashionista

W7-In-The-Nude-11
Latte, Angel, Venice, Marilyn, Copper Pot, Sun Kissed

W7-In-The-Nude-12
Alice, Bad Manners, Coffee Cup, Mud Slide, Tokyo, Fashionista

De kleuren lijken erg op elkaar, maar toch is er verschil, vooral in finish. Venice, Copper Pot, Alice, Tokyo en Fashionista zijn mijn favorieten uit het palette. Alle oogschaduws hebben een goed pigment en geven veel kleur af, alleen Venice en Marilyn doen het wat minder goed.

W7-In-The-Nude-9
W7-In-The-Nude-10

De oogschaduws zijn redelijk poederig waardoor ze makkelijk wegblenden op het oog, opbouwen is dus de boodschap. Ik gebruikte Angel en Copper Pot op mijn bewegend ooglid, Alice in de crease en Tokyo en Fashionista in de buitenste ooghoek. Voor de onderste wimperrand koos ik voor Copper Pot aan de binnekant en deze liet ik overlopen in Fashionista aan de buiteste ooghoek. Als highlighter op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek koos ik Latte.

W7-In-The-Nude-7
Ik vind dit palette zeker een aanrader. De kleuren zijn soms wel erg gelijkaardig en lopen nogal makkelijk in elkaar over, maar toch is het palette heel fijn in gebruik. Het enige wat ik mis is een mooie highlighter met wat glans. Je kan er hele mooie, zachte en romantische looks mee maken, maar met de laatste kleuren kan je makkelijk een meer donkere avondlook maken. Een fijn palette voor een fijne prijs!

Het W7 In The Nude palette kan je bij verschillende webshops kopen voor € 8,99.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.