Wishlist Belgian Summer Bloggerswap

 

Zoals jullie je misschien herinneren deed ik een tijd geleden mee aan een Belgische Bloggerswap! Dit vond ik zo een leuke ervaring, dus wanneer er sprake was van een nieuwe swap met als thema Zomer, wou ik meteen weer meedoen!

Net als de vorige keer is er een vast budget (€ 20 met verzendkosten erbij), worden er lootjes getrokken en moet je een verlanglijstje opgeven. Dan krijg jij het verlanglijstje van jouw getrokken lootje en heb je ongeveer een maand de tijd om je pakje samen te stellen en te versturen. Alle pakjes moeten op 1 juni bij hun Swappersoon zijn aangekomen zodat iedereen ze die dag kan openmaken.

Voor deze Swap zijn de inschrijvingen gesloten en de lootjes al getrokken, maar je kan je altijd gaan inschrijven op de facebook pagina van Bloggers Swappen België wanneer je geïnteresseerd bent in een volgende swap! De enige voorwaarden zijn dat je een blog moet hebben en in België moet wonen!

bloggerswapsummer

Olifantengieter – Hema – € 5,50
40pak Papieren Rietjes – Hema – € 2
Love & Sound Eyeshadow 01 glastonberry/ 02 make life a festival/03 feel the vibe – Essence – € 2,89
Intensief Herstellend Crememasker – Yves Rocher – €11,90 €6,95
Geurkaars in Glas – Ikea – € 2,99
Feestrietjes – Hema – € 1
Kaviar Gauche Gilding Eye and Face Palette 01 Once Upon A Time – Catrice – € 7,99
Ananas Ijsblokjesmaker – Hema – € 1
Love & Sound lipstick 01 crowd gone wild/02 glastonberry – Essence – € 2,39
Whiteboard Planner – Hema – € 6,50
Fruitige Gezichtspeeling met Abrikoos – Yves Rocher – € 5,90 €2,95
Kurken Onderzetters – Hema – € 1
Love & Sound blush 01 sunset @ center stage – Essence – € 2,99

Ik moest dus voor deze swap ook weer een wishlist samen stellen. Ik maakte het deze keer goed uitgebreid met verschillende kleine en wat grotere dingen van verschillende prijzen. Zo is het makkelijk voor mijn swappersoon om iets uit te kiezen en is het ook geen ramp wanneer er iets uitverkocht is in de winkel!

Ik blijf natuurlijk een sucker voor make-up en beauty producten daarom zitten er dus een aantal dingen uit de limited editions van Catrice en Essence in. Maar ook 2 fijne gezichtsmaskers van Yves Rocher. Op dit moment zijn er nog grote kortingen op de website, dus je moet wel snel zijn, wil je ze voordelig aanschaffen.

Er staan ook nog heel wat Hema spulletjes op mijn wishlist. Dat olifantengietertje, ik bedoel, how can I resist!? Olifantjes vind ik gewoon heel erg schattig!
Verder onder andere nog een leuke ijsblokjeshouder, rietjes en onderzetjes voor buiten op onze glazen tafel.

Wat staat er momenteel op jullie wishlist?

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

    1. Als je lid wordt van de facebookpagina word je automatisch op de hoogte gehouden van de volgende swap en kan je ook meebeslissen over het thema en het budget! Het is echt heel leuk om te doen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.