WITTERE TANDEN MET CHARCOCO

charcoco

De laatste tijd kom ik meer en meer producten met houtskool tegen. Het is dan ook ideaal om je lichaam te ontgiften, want geactiveerde houtskool kan tot meer dan 100 keer zijn eigen gewicht aan giftige stoffen opnemen. Een perfecte detox dus. Ook bij je tandverzorging kan houtskool helpen, zo kan Charcoco je op korte tijd een stralende witte glimlach bezorgen!

Charcoco is gemaakt van biologische kokosnootschillen waardoor je op een 100% natuurlijke manier je tanden witter kan maken. De actieve kool uit de kokosnoot verwijdert op een zachte manier tannine, een stof die onder andere in koffie en rode wijn te vinden is en je tanden geler maakt. Naast dat het je tanden witter maakt, kan het ook helpen om gaatjes, slechte adem en tandvleesontsteking te voorkomen. En dat allemaal zonder schadelijke chemicalien.

charcoco
charcoco

Je kan op de website van Charcoco het Teeth Whitening Powder apart kopen of in combinatie met een bamboo tandenborstel. Een potje kost € 34,99 en bevat 30g poeder, goed voor 150 poetsbeurten!

Het poeder zit in een rond plastic doosje met een draaidop, simpele vormgeving, maar heel makkelijk om te gebruiken en op te bergen. In het doosje zit een pikzwarte, hele fijne poeder. Hier dip je je natte tandenborstel in en je kan beginnen poetsen.

Tijd om het Teeth Whitening Powder te gaan uittesten! Ik gebruik het ondertussen 2 weken en ben er best tevreden over. Ik was eerst bang dat het een hele knoeiboel ging worden met dat poeder en die natte tandenborstel die je er telkens in dopt, maar dat was gelukkig niet het geval. Het poeder smaakt naar niks, dat was voor mij wel even wennen, ik hou namelijk wel van frisse munt in mijn tandpasta. Nadat je je tanden 2 minuten gepoetst hebt, wacht je nog enkele minuten met je mond te spoelen zodat het poeder goed kan intrekken en zijn werk kan doen. Het ziet er op dat moment wel heel raar uit met zo zwarte tanden, maar na enkele keren je mond spoelen zien ze er weer helemaal schoon uit en zo voelen ze ook aan.

charcoco
Maar zijn mijn tanden ook echt witter geworden? Ja, ik zie zeker een verschil. Maar van mij mogen ze zeker nog wat meer stralen en dus zal ik het Charcoco poeder zeker blijven gebruiken in de toekomst!

De Charcoco Natural Teeth Whitener is te bestellen via de webshop van Charcoco.

xx. Isabelle

Ik heb dit product ontvangen ter review, lees voor meer info mijn disclaimer.

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.