#GETINMYBELLY: LOVING HUT LEUVEN

Al jaren is de Loving Hut een van mijn favoriete plekjes om iets te gaan eten in Leuven. Met hun volledig veganistische menukaart waar regelmatig specials aan toegevoegd worden, is het vaak moeilijk kiezen waar ik nu net zin in heb.

Je vindt Loving Hut helemaal in het hartje van Leuven op het Rector De Somerplein (of voor diegenen die daar nog steeds niet aan kunnen wennen, ’t Foch). Het is een klein plekje en kan dus wel makkelijk voorbijgelopen worden als je het niet kent!

Hun vaste menu is onderverdeeld in Fast Food en Asian Streetfood. In de Fast Food categorie vind je o.a. hamburgers, wraps, soep, kaaskroketten en potato wedges, in de Asian Streetfood categorie noodlesoup, summer rolls, kokoscurry, tempura en mini loempia’s. Buiten dit vaste menu is er ook elke keer weer keuze uit een aantal wisselende specials (zoals bijvoorbeeld vol-au-vent!) en zijn er verschillende lekkere dessertjes waaruit je kan kiezen.

Aangezien Loving Hut enkel vegan lekkers aanbiedt, is hun volledige menu natuurlijk ook lactosevrij. Maar op de kaart worden alle allergenen duidelijk aangegeven en ze bieden hallal, kosher en glutenvrije opties. Je kan de kaart bekijken op hun website!

Mijn absolute favoriet is de smokey BBQ burger! Maar ook de tarokroketjes, sweet and sour wrap en kaaskroketten zijn een aanrader, of de vol-au-vent, wanneer hij er is als special.

Spring de volgende keer wanneer je in Leuven bent zeker eens binnen bij Loving Hut. Ze zijn van dinsdag t.e.m. zaterdag geopend van 12:00 tot 21:00.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. ’t Foch for life, ja!! <3
    Ik had dus nu pas door dat de oude feed van je blog in mijn feedreader niet meer werd aangemeld. Dus ik heb wat bij te lezen πŸ™‚ πŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.