#GETINMYBELLY: PEAS HASSELT

Sinds Bart en ik vegan werden begin dit jaar, zijn we steeds op zoek naar leuke plekjes met lekkers om te eten. Bart houdt van zoet en soms is het wel moeilijk dat hij niet meer zomaar eender wat van de bakker of winkel kan meenemen. PEAS to the rescue!

In Hasselt vind je een klein winkeltje terug dat uitsluitend vegan cinnamon rolls verkoopt met verschillende toppings! Je kan er enkel meenemen en dus zitten we vaak in de auto al te snoepen #noselfcontrol

De toppings wisselen elke maand, het makkelijkste is om op hun website een kijkje te nemen (hier kan je ook op voorhand bestellen zodat je zeker weet dat jouw favoriete smaak er nog is!) of je kan gewoon langsgaan in de winkel en de roll kiezen die er voor jou het lekkerst uit ziet!

Als je er bent, kan je ineens ook de prachtige muurtekening van Eva Mouton bewonderen!

Smaken zoals Hazelnoot, Cafe Noir, Cream Cheese met aardbei, Pumpkin Spice, Salted Caramel, Snickers, Lotus Cream, Pudding en Apple Pie zijn al voorbij gekomen! De Classic Cinnamon Roll en de Koekjeskoek zijn vaste waarden.

Ik zou zeggen: Give PEAS a chance! Ik ben zeker dat je je ding vindt tussen alle verschillende toppings die ze aanbieden. Ga ze zeker ook volgen op Instagram, de eigenaars zijn er zeer actief, delen sneak peeks van nieuwe smaken en doen ook regelmatig polls om zo meer rekening te kunnen houden met de mening van hun klanten!

Β 

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.