BELGISCHE BLOGS ONTDEKKEN I

Ik lees de laatste tijd steeds minder blogs. De reden hiervoor is dat veel van de blogs die ik lang geleden ben beginnen volgen ondertussen gestopt zijn of een ander onderwerp hebben gekregen. Zelf zijn mijn interesses ook wel wat veranderd en dus ging ik op zoek naar leuke nieuwe blogs om te volgen! En omdat ik voornamelijk mensen uit NEderland, Amerika, Engeland, AustraliΓ«, … volg, ging ik op zoek naar bloggers uit ons eigen kleine Belgenlandje! Ik opende mijn facebook en scrolde door de bloggroepen die ik er volg. En ik kwam heel wat leuks tegen!

blogs-ontdekken-4
L’AMOUR INNOCENT

Lynn is de blogster achter L’Amour Innocent. Ze is 20 en komt uit BelgiΓ«. Op haar blog komen soms artikels online over fashion, beauty en lifestyle, maar eigenlijk focust ze zich vooral op haar YouTube kanaal. Het is echt leuk om een spontane Vlaamse te kunnen volgen via YouTube, want tot nu toe was mijn feed voornamelijk gevuld met niet-Belgen, haha!

 

blogs-ontdekken-2

GIVE ME THE GIGGLES

Maren van Give Me The Giggles omschrijft haar blog op een manier die ik nooit zo mooi zou kunnen. Haar schrijfstijl is heel leuk en vlot om te lezen en ze doet me wel degelijk lachen. Zo erg dat ik met een stomme grijns op mijn gezicht zit te lezen en soms luidop lach waardoor ik meer dan eens een vreemde blik krijg van mensen in mijn buurt #sorrynotsorry.

Give me the giggles. Vrij vertaald: laat me eens goed lachen. Het was niet moeilijk om een titel te vinden voor deze blog. Ik wil namelijk maar 1 ding in mijn leven: genieten. Wie aan genieten denkt, denkt aan een geluk. Wie aan geluk denkt, denkt aan lachen. Veel lachen.
De gemiddelde mens lacht ongeveer 13 keer per dag. Dat is dus maximum 1 keer per wakker uur. Ik spreek dan nog niet over de slappe lach, die zeldzaam is op een doordeweekse dag. Toch is lachen gezond. Je wordt er mooier van. Dus laten we genieten van de mooie dingen in het leven. En dat minstens 14 keer per dag.

blogs-ontdekken-1

UNICORNS & FAIRYTALES

Nathalie is een 30jarige mama die samenwoont met haar grote liefde en juf is op de basisschool. Nee, geen nood, maar hormonen beginnen nog niet te werken en dit is geen saaie mama-blog. Ik kwam bij haar terecht door een artikel met verhuistips. Ik hou van de rustige stijl op haar blog en ze schrijft over de alledaagse dingen in het leven, verder heeft ze nog vaste rubrieken zoals een wekelijks artikel met webshoptips, een Get Inspired artikel en op elke maandag een Weekoverzicht.

 

blogs-ontdekken-3

THE GINGER DIARIES

Nikki is een Belgische, maar ze blogt in het Engels. Dit is natuurlijk iets waar je van moet houden, maar ik lees Engels eigenlijk even vlot als Nederlands, dus mij stoort het zeker niet! The Ginger Diaries bestaat al 7 jaar en groeide van een lifestyleblog uit naar een blog over Nikki’s persoonlijke stijl. Ze schrijft dan ook voornamelijk over fashion. Hetgene wat me meteen aansprak aan haar blog was de mooie layout en de prachtige foto’s. En natuurlijk Nikki zelf, haar stijl is er eentje die ik zelf ook wel zou willen en ze is heel natuurlijk en mooi!

Ik moet echt weer vaker de tijd gaan nemen om nieuwe blogs te ontdekken! Ik ben echt oprecht blij dat ik deze blogs heb leren kennen en heb dus echt al een aantal uren gelezen!

Welke blog lees jij graag?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.