Doelen 2016: 3 Maanden Update

Begin januari maakte ik mijn bucketlist voor 2016, alle doelen die ik voor mezelf stelde en alle dingen die ik wou doen staan hier op. Het is nu eind maart, 2016 is 3 maanden bezig en dus werd het tijd voor een update. Kwestie van mezelf te blijven motiveren! Groen is wat ik al gedaan heb en rood moet ik nog doen!

goals1
ALGEMEEN

 • Paardrijden
  Zoals jullie misschien al gezien hebben, ben ik dit jaar al enkele keren gaan paardrijden. Bart had op zijn werk een klant gehad die vertelde dat hij een hele brave haflinger had waar regelmatig kinderen mee kwamen rijden. En nu mag ik er dus ook mee gaan rijden. Ik haal haar van de wei, borstel haar, zadel zelf op, dan stap ik een kwartiertje rond en draaf ik ook een stukje (als ze er zin in heeft tenminste). Dan zadel ik weer af, geef ik haar een knuffel en zet ik haar weer bij haar vriendjes op de wei. Nu moet ik zeggen dat dit eigenlijk al veel te zwaar is, de laatste keren ben ik na het paardrijden in mijn bed gekropen en heb ik er heel veel pijn van gehad. Dus eigenlijk zou ik niet zo lang mogen rijden.
 • Bulletjournal weer starten
  Mijn geliefde bulletjournal heeft zijn comeback gemaakt. Ik ben zo blij dat ik hem weer gebruik, ik was er een dikke maand mee gestopt omdat ik het teveel werk vond. Ik wou hem te mooi maken, met kalenders en washitape, maar op die manier werd het te ingewikkeld en te veel werk en dat terwijl een Bulletjournal net makkelijk en snel moet zijn. In een volgende blogpost laat ik jullie mijn bulletjournal zien!
 • Visionboard 2016 maken
  Zoals jullie al konden zien, is mijn Visionboard af! Het is echt heel leuk om te doen samen met een vriend of vriendin! Voorzie heel veel tijdschriften, iets lekkers om te eten en te drinken en leuke muziek!
 • Vegetarische sushi eten (met Lise)
  We hebben wel al Thais gegeten en Mexicaans, maar sushi is er nog niet van gekomen, haha.
 • Wekelijks yoga doen
  Dit lukt goed. De meeste weken doe ik 2 – 3 keer yoga, maar ik heb ook al een week gehad dat ik door de pijn geen yoga kon doen. De yoga is ook mee opgenomen in mijn schema bij de kine, dit is natuurlijk een extra stimulans.
 • 12 nieuwe recepten proberen
  Dit heb ik eigenlijk niet meer bijgehouden… Ik heb er zeker 4 geprobeerd, maar ik vergeet het gewoon op te schrijven. Een goed idee voor een nieuwe spread in mijn Bulletjournal!
 • Harry Potter 5, 6 & 7 opnieuw lezen
  Ik heb het 5e boek een drietal weken geleden uitgelezen en ben nu bijna halfweg het 6e boek. Het duurt lang, maar ik ben wel blij dat ik weer aan het lezen ben.
 • The Walking Dead boek 1, 2 & 3 lezen
  Nog niet mee begonnen. Eerst de Harry Potter boeken!
 • 15 Disney films kijken 13/15
  Cinderella, Cinderella 2, The Emperors New Groove, The Lion King, Robin Hood, The Rescuers, The Sword In The Stone, The Black Cauldron, Atlantis: The Lost Empire, The Fox And The Hound, Lady And The Tramp, The Little Mermaid en Beauty And The Beast heb ik dit jaar al gekeken. Met dank aan Netflix of course.
 • 15 IMDb Top 250 films kijken5/15
  Ik heb er al meer gekeken dit jaar dan ik dacht! Inception, The Lion King, How To Train Your Dragen, The Revenant en The Martian zorgen ervoor dat ik al 5 van de 15 films die ik wou zien heb gekeken.
 • Elke dag een foto nemen met de roomforthought app
  Dit doe ik niet meer aangezien ik de hele tijd problemen had met de app. Soms vind ik het wel jammer, maar ik post wel al weer regelmatiger op instagram.

goals3

UITSTAPJES

 • Weekendje weg
 • Dagje Brussel
 • Naar het aquarium gaan met Bart
 • Shoppen met mijn zus
  Dit hebben we in januari gedaan, maar zullen we zeker nog doen dit jaar!
 • Gaan schaatsen

goals2

BLOG

 • Visitekaartjes maken voor mijn blog
  Deze moeten nog even wachten, eerst moet ik maar eens nadenken over de layout van mijn blog (mijn vorige theme crashte en werkt niet meer, dus ik heb er nu een ander maar er is nog wat werk aan). Ik vind het belangrijk dat alles over één lijn loopt, dus dat je ziet dat mijn visitekaartjes bij mijn blog horen, als je begrijpt wat ik bedoel. Dus eerst mijn blog, dan visitekaartjes!
 • Een winactie doen
  Dit komt er waarschijnlijk rond mijn verjaardag. Ik kijk er al wel naar uit, want ik vond het de vorige keer erg leuk om te doen!
 • Weer bloggen op My Messy Vegetarian Kitchen
  Hier ben ik eindelijk weer mee begonnen. Of ja, er zijn toch al 2 artikels online gekomen! Het is nu ook niet zo dat ik wekelijks meerdere artikels online wil zetten, maar toch minstens 2 per maand. Ik doe het eigenlijk ook vooral voor mezelf, het is zo een beetje mijn online kookboekje. Ik heb de layout ook aangepast, daar ben ik trouwens heel blij mee, het is echt heel overzichtelijk geworden nu.
 • Naar mijn eerste event gaan
  Ik heb al verschillende uitnodigingen gehad en jammer genoeg moet ik deze allemaal afslaan omdat het voor mij fysiek niet haalbaar is om naar een event in bijvoorbeeld Antwerpen te gaan. Misschien dat ik het op een dag toch eens probeer, maar op dit moment is het gewoon te zwaar.

visionboard-2016-4

GROTE DOELEN

 • Een mooi huisje zoeken (en vinden en kopen?)
  Hier wachten we nog eventjes mee tot mijn vriend helemaal gesetteld is op zijn nieuwe werk, maar het begint toch serieus te kriebelen!
 • Mijn rijbewijs halen
  Work in progress! Binnenkort ga ik mijn theoretisch examen in ieder geval doen, ik ben nu gewoon non-stop de proefexamens online aan het doen en ik ben er toch altijd door. Nu alleen nog de stap naar het echte examen zetten! En daarna natuurlijk in de auto stappen, aaargh!! Ik heb er nu al nachtmerries over…
 • Gewicht verliezen
  Dit is ook een work in progress! Ik ben nu ingeschreven bij Weight Watchers en de eerste kilootjes zijn er al af!

Al bij al vind ik dat ik goed bezig ben! De films kijken en het lezen komt sowieso wel in orde. De uitstapjes moeten gewoon nog gepland worden en ja, die grote doelen, daar is nog wat werk aan…

Lukt het jou om aan je doelen voor dit jaar te werken?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 1. Die films zitten ook in mijn lijst maar het vlot allesbehalve. Ik was begonnen met de Disney’s; ik had een paar dvd’s met animatiefilms op geleend, en achteraf bleek dat maar de helft van Disney was, aaaargh πŸ™‚
  Wat goed dat je al aan het oefenen bent op de theorie. Als je die onlinetesten zo aflegt, dan ben je wel zeker klaar voor het examen zelf, want die vragen zijn quasi hetzelfde.
  Nog veel succes! πŸ™‚
  LJ heeft laatst dit geschreven…Gelezen in maart 2016My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.