EEN MOOIE HERINNERING AAN DE MUUR

We wonen ondertussen al meer dan 2 jaar in ons huis en tot nu toe zijn onze muren nog steeds vrij kaal. Ik ben heel kieskeurig geworden in wat ik aan de muur wil, deels omdat iets ophangen betekent dat we een gat in de muur moeten maken en onze plakkerij een rib uit mijn lijf heeft gekost, maar ook omdat ik iets origineel wil! Geen prints meer uit Ikea die half BelgiΓ« heeft ophangen. Ik mocht van BesteCanvas.be een foto in groot formaat laten afdrukken, ideaal om eindelijk eens iets op onze witte muren te krijgen en ik wist meteen welke foto ik zou kiezen!

Ja, daar is ze weer met haar verlovingsfoto’s! De foto die ik uitkoos hebben Bart en ik allebei als achtergrond op onze gsm staan, omdat we hem zo mooi vinden. Ik heb nog even getwijfeld met een andere, maar die was van dichterbij genomen en het idee om elke dag met een uitvergrote versie van mijn gezicht geconfronteerd te worden trok mij niet zo aan, haha.

Op de website van BesteCanvas.be kan je uit verschillende opties kiezen om een van je digitale foto’s om te toveren in een mooi decoratiestuk voor in huis. Zo kan je je foto laten printen op verschillende soorten materialen zoals bijvoorbeeld canvas, hout, aluminium, acrylglas of je kan hem laten afdrukken en mooi laten inlijsten. Wij kozen voor hout omdat we houden van natuurlijke materialen in huis en dit daar perfect op aansloot.

Eens je het materiaal gekozen hebt, kan je met 1 klik makkelijk en snel je eigen foto uploaden. Daarna geeft de website zelf aan welke formaten bij jouw foto passen. Nu kan je de afmetingen kiezen, eventueel tekst toevoegen en kiezen of je je foto in kleur of zwart-wit wil laten afdrukken. Ik koos voor een afdruk van 30×40 cm zonder tekst en aangezien onze foto al zwart-wit was, hoefde ik hier geen keuze meer te maken.

Het resultaat is erg mooi geworden, want ik had toch een beetje twijfels omdat het een smartphonefoto met filter is. Maar de kwaliteit is top, de zwarte en witte kleuren zijn wat zachter door de ondergrond van hout en je ziet de houtstructuur zachtjes door de foto heen.

Bij de print kregen we ook nog een haakje en schroefjes om de foto mee te kunnen ophangen. Dit moet je dus zelf nog op de houten plaat schroeven. Let hierbij wel op, want de bij ons meegeleverde schroefjes waren net te lang en zouden dus volledig door de plaat gekomen zijn. Maar zoals je op de foto’s ziet, staat de print ook mooi gewoon op een kast!

Wil je nu zelf ook zo een mooie en persoonlijke print? Met de code BYISABELLECANVA15 krijg je 15% korting op een foto op canvas bij BesteCanvas!

xx. Isabelle

Ik heb dit product ontvangen ter review. Lees voor meer info mijn disclaimer.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Ik denk ook altijd goed na over wat er opgehangen wordt, want begin maar eens met al die gaatjes weer op te vullen als ge ooit verhuist (niet dat ik nu nog meteen van plan ben). Momenteel hangt enkel nog maar een schilderij dat ik jaren geleden zelf maakte op, maar dat komt omdat wij niet met een boormachine overweg kunnen en mijn vader (de handige harry) niet meer binnen komt sinds het begin van de lockdown (en ik vermoed dat het nog wel een tijdje gaat duren voor hij dat weer gaat doen). Ik heb net als jij dan onze canvassen maar op de grond, een kast en de chauffage gezet, dan kan ik er toch al van genieten πŸ™‚ Ik ben niet helemaal voor foto’s in ’t groot waar ik zelf opsta, dus de meeste zijn eerder een verwijzing naar ons, maar we kregen ooit een foto van onszelf van een bevriend koppel en dat staat wΓ©l op de kast (verstopt achter wat planten haha). Misschien moet ik toch eens overwegen een trouwfoto in ’t groot te laten afdrukken. Of een collage van meerdere foto’s. Mmmm… nog zoveel mogelijkheden πŸ™‚
    Leen heeft laatst dit geschreven…Gouden randjesMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.