Favoriete Foto: Link Up Party Mei

WAT IS DE LEUKSTE/MOOISTE FOTO DIE JE HEBT GENOMEN IN 2015 (AL DAN NIET VOOR JE BLOG) EN WAAROM IS HET NET DIE FOTO?

Hiervoor kon ik niet anders dan een foto van Mieltje kiezen. Aangezien ik haar niet meer bij me heb, kan ik alleen nog maar naar foto’s en filmpjes kijken die ik van haar heb gemaakt. En ik ben heel blij dat ik er zoveel heb.

Ik ben helemaal verliefd op deze foto. Toen ik hem van mijn camera had geupload naar mijn laptop, heb ik hem meteen als achtergrond gezet en ik ben altijd blij als ik hem zie.
Dit is één van de laatste foto’s die ik van haar nam (genomen op 23 april). In ieder geval de laatste die ik met mijn camera nam, daarna nam ik er nog wel met mijn gsm, maar die kwaliteit is natuurlijk niet hetzelfde.

Ze is hier zo schattig met haar oortjes vooruit omdat ze naar mij aan het luisteren is en dan die grote donkere ogen. Ook nog een beetje fluffy en nog heel zacht omdat ze nog een deel van haar wintervacht heeft. En ze is helemaal wit, iets dat niet vaak voorkwam omdat ze het liefst ging rollen op de modderige plekken van haar wei.

Zoals ze daar staat wil ik me haar voor altijd herinneren omdat de foto haar zo goed weergeeft. Als je aankwam stond ze altijd te wachten en als ze nog op de wei stond kwam ze meteen aangegaloppeerd. En dan stond ze daar bij je, te luisteren naar al je verhalen. En tussendoor natuurlijk een beetje bedelen voor iets lekkers en genieten van gekrabt en geaaid te worden.

favouritepicturelink

Als je mee wilt doen aan de blog-link up: schrijf dan een blogbericht met jouw favoriete foto en waarom deze foto jouw beste foto is. Ga naar het bloggerscafé en stuur daar de link naar je blogpost door zoals staat uitgelegd. Insturen kan tot 1 juni 2015!

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.