FOTOFABRIEK VERJAARDAGSKALENDER

Ik was al een hele tijd op zoek naar een leuke verjaardagskalender. Tot nu schreef ik de verjaardagen op onze gewone kalender, maar dan gingen ze een beetje verloren tussen alle andere afspraken en na een jaar moest ik ze telkens weer overshrijven. Een leuke verjaardagskalender was de oplossing en toen Fotobriek me vroeg of ik er graag eentje wou maken op hun website, twijfelde ik niet en ging ik aan de slag!

verjaardagskalender-1
Ik koos een verjaardagskalender uit in staand A4 formaat, maar er zijn nog allerlei andere formaten verkrijgbaar. Voor je aan de slag kan gaan, moet je eerst de fotofabriek software downloaden, dit is volledig gratis en gaat erg makkelijk en snel. Eens je deze hebt gedownload moet je enkel nog je foto’s in het programma uploaden en naar de juiste plaats slepen. Je kan er dan ook nog voor kiezen om filters, tekstjes en andere leuke dingen toe te voegen.

verjaardagskalender-5
Ik heb niet lang getwijfeld welke foto’s ik op mijn kalender wou. Onze reis naar Rome blijft een van onze mooiste herinneringen en ik heb er heel veel mooie foto’s genomen. Nu was het alleen nog een kwestie om 13 foto’s uit te kiezen voor op de kalender!

Ik ben heel blij met de foto’s die ik uitkoos, ze doen me meteen weer wegdromen. De kwaliteit van de afdruk op de kalender is heel goed en het papier is heel stevig. De kleuren en het contrast komen goed uit en de foto’s komen mooi tot hun recht.

verjaardagskalender-2
Onder de foto heb je dan plaats om verjaardagen op te schrijven, hier heb je zeker genoeg ruimte voor. De layout is simpel, maar ik vind dit erg mooi.

verjaardagskalender-4

Onze verjaardagskalender hangt al aan de muur samen met een pen, zo kan iedereen die langskomt makkelijk zelf zijn verjaardag op de kalender aanvullen. Ik ben zelf echt tevreden over de mooie kwaliteit van de kalender en word telkens weer gelukkig als ik hem zie hangen.

Voor verjaardagskalenders als deze, maar ook jaarkalenders, fotoboeken, wanddecoratie, … kan je terecht op de website van Fotofabriek.

xx. Isabelle

Dit product werd mij opgestuurd ter review.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. Mooi, en mooie foto’s! πŸ™‚
    Ik heb onlangs een verjaardagskalender gekregen, ik wou er ook al lang eentje. Al is Google Calendar ook handig om geen verjaardagen uit het oog te verliezen maar dat gebruik ik nu steeds minder.
    LJ heeft laatst dit geschreven…LJ en bulletjournaling #2My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.