Foto’s kijken: De instagram tag

Ik ben echt verslaafd aan instagram! Ik check de hele dag door of er nieuwe foto’s gepost zijn en volg een hele hoop mensen (269).

Zelf heb ik al 754 foto’s gepost op mijn privéprofiel. What? Zoveel!? Ja, zoveel.

Ik ga voor deze tag de foto’s van mijn privéprofiel gebruiken aangezien er hier gewoon zoveel meer opstaan en ik nog maar net begonnen ben met de instagram van LifestyleIsabelle.

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op instagram?

1

Deze foto van Baptiste plaatste ik gisterenavond. Ze is ook zo schattig!

Wat is de allereerste foto die je plaatste op instagram? #TBT

2

Na eeuwen scrollen, kwam ik bij deze lieve foto van mijn pony uit. Ik postte deze op 11 juni 2013.

Wat is je allerleukste foto op instagram waar je zelf opstaat?

3

4

De eerste vind ik eigenlijk de allerleukste. We moesten naar een feestje en iedereen moest als zombie verkleed gaan. Ik amuseerde me met mijn make-up en we zagen er dus uiteindelijk zo uit. Lekker scary!

De tweede vind ik de allerliefste. Dit ben ik met de kat bij mijn mama, Mika. Ze is zo een lief beest en als ik kon zou ik haar zo meenemen naar huis zodat ik haar altijd kon knuffelen!

Van welke instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?

5

6

Ik ben echt fout bezig met altijd 2 foto’s te plaatsen, maar ik kan gewoon niet goed kiezen, haha.

De eerste foto is een uitzicht in Rome. Ik zou echt nu meteen teruggaan.

De tweede foto dat ben ik op wedstrijd. Ik denk dat het 3 jaar geleden is ofzo. Mijn broer en mijn zus staan mee op de foto, maar ze zijn allebei een beetje bang van paarden en durfden niet te dichtbij komen staan. Het was een heel fijn moment, ik was zo trots en de wedstrijd ging heel goed! Ik heb hier vooral heimwee naar omdat ik nu fysiek niet meer kan rijden.

Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2014 op instagram hebt gezet?

7

Pasta met snijbiet en wortel (beide uit onze eigen moestuin) en daar wokreepjes bij en geitenkaas. Echt overheerlijk! Ik kan niet wachten tot onze moestuin weer vol staat met snijbiet!

Welke foto kreeg in 2014 het meeste likes?

11

Deze foto van mij met Soleil. Ik heb eigenlijk geen idee hoe oud ik op deze foto ben, ik denk 17 ofzo. Gepost met #throwback ofcourse!

414073522-statigram-my-top-five-photo

Wat is de leukste foto die je in 2014 maakte van een huisdier?

9

Haha, hier moet ik echt nog steeds om lachen!! Baptiste ziet er hier zo grappig uit! Maar echt grappig was het niet. Ze was schijnzwanger en maakte dus de hele tijd een nest. In het begin alleen met hooi, maar na een tijd begon ze haar vacht uit te trekken tot haar buik volledig kaal was. Dit heeft zo ongeveer 1 maand geduurd en volgens de dierenarts konden we alleen wachten tot het overging. Nu doet ze het soms nog, maar enkel met hooi en het duurt maar enkele dagen.

Welke fotobewerkingsapps (instagramfilters) gebruik jij het meest?

Ik gebruik vooral de app VSCOcam om mijn foto’s te bewerken. Verder soms InstaSize om witte balkjes toe te voegen. Ik heb ook A Beautiful Mess, maar die gebruik ik bijna niet meer.
Sinds ik VSCO gebruik voor het bewerken van mijn foto’s, gebruik ik de filters op instagram ook bijna niet meer. Vroeger gebruikte ik vooral Rise of Valencia en soms ook Amaro.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op instagram? (top 3)

#100happydays
#IBinRome (onze eigen hashtag van onze vakantie in Rome)
#food

Voel je vrij om de tag over te nemen!

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 1. Ik post steeds minder op Instagram, merk ik: ik neem ook gewoon veel minder foto’s. Omdat er geen onderwerpen (meer) zijn om foto’s van te nemen? Ik weet het niet. Het is alvast zeker een heel saaie tijd van het jaar, die grauwe winterdagen 🙂
  En damn, die pasta moet ik eens proberen. En snijbiet ook. Koop je plantjes of zaai je het zelf?

  1. Snijbiet zaaien we zelf, denk niet dat je dat kan kopen. Als je de zaadjes koopt, koop dan zeker een mix. Dan heb je allemaal verschillende kleuren en dat ziet er echt heel mooi uit!! Je kan het trouwens ook rauw eten in een salade!

   1. En hoe zit het met beestjes? Ik had vorig jaar echt last van bladluizen en van die kleine zwarte rupsjes die mijn spinazie gewoon opaten waar ik bij stond!

    1. Bladluizen hebben wij weggekregen met een brandnetelaftreksel (brandnetels een paar dagen laten gisten in water, stinkt heel erg, maar werkt wel). En ja, rupsen waren ook heel erg bij ons. Maar die hebben eigenlijk alleen mijn basilicum en mijn paksoi opgegeten. Aan de snijbiet zijn ze helemaal niet gekomen.

     1. Aha misschien lusten ze dat niet 🙂 Voor bladluizen gebruikte ik een aftreksel van look met een ienieminibeetje afwasmiddel, ook zéér goed, na twee dagen waren ze weg, mwhuahaha.

     2. Ja, dat met look werkt inderdaad ook erg goed! Doen wij ook soms. Wij zijn vooral fan van het brandnetelspul omdat je het ook als meststof kan gebruiken. Het is gewoon afhankelijk van hoelang je het laat gisten. En ja, de wei van mijn pony staat vol brandnetels!

     3. Ik heb niet direct plaats om brandnetels te laten gisten, helaas! Had het ook al bij Wim gezien dat die dat deed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.