Last Year In Rome

Zoals jullie misschien weten komen ik en mijn vriend vandaag terug van onze vakantie in Turkije. Ik neem altijd veel foto’s op vakantie om alle mooie herinneringen vast te kunnen leggen en zo ook later weer weg te kunnen dromen wanneer ik de foto’s zie.

Vorig jaar gingen Bart en ik op vakantie naar Rome. A dream come true voor mij. We gingen maar liefst 10 dagen en hadden een appartementje gehuurd. Ik ben mijn vriend nog steeds eeuwig dankbaar dat ik hem in die 10 dagen van hier naar daar heb mogen meesleuren en hem alle verhalen en geschiedenis die ik kende heb mogen vertellen! Ik heb toen wel moeten beloven dat hij de vakantie van dit jaar mocht kiezen en die keuze is dan op een luilekker vakantie in Turkije gevallen, volgend jaar mag ik weer kiezen, haha!

Maar dus, Rome. Wat was het daar mooi! Ik zou meteen teruggaan en blijven. De sfeer die er hangt, de geschiedenis die je overal ziet en voelt. De vriendelijke mensen. Het lekkere eten. En het mooie weer, wij hadden elke dag temperaturen van meer dan 30 graden!

Ik nam veel foto’s. Heel veel foto’s… Ik heb er zoveel dat ik eigenlijk nog steeds niet heb beslist welke ik nu ga laten afdrukken voor ons fotoboek!
Maar ik heb voor jullie toch al een selectie gemaakt!

rome 1

rome 2

rome 3

rome 4

rome 5

rome 6

rome 7

rome 8

rome 9

rome 10

rome 11

rome 12

rome 14

rome 13

rome 15

rome 16

rome 17

rome 18

rome 19

rome 20

rome 21

rome 22

rome 26

rome 27

rome 28

rome 29

rome 30

rome 23

rome 24

rome 25

We hebben ook nog foto’s die door andere mensen van ons zijn gemaakt met een wegwerpcamera. Dit is trouwens een heel leuk iets om mee te nemen op vakantie, zeker op citytrip. Ik wou mijn spiegelreflex of gsm niet afgeven uit angst dat ze gestolen zouden worden. Dus lieten we andere toeristen foto’s maken met een wegwerpcamera. En dit zijn echt hele leuke foto’s geworden!

Verder kan je nog veel foto’s gaan terugkijken op instagram onder de hashtag #IBinRome !

De instagram foto’s van onze vakantie naar Turkije kan je terugvinden onder de hashtag #IBinBelek .

Wat was de mooiste reis die jij ooit maakte?

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. Wat een mooie foto’s! Ik vind het altijd heel leuk om plekken op de foto te zien waar ik zelf ook was, je ziet het dan uit het perspectief van een ander.

  2. Mooie foto’s! Wil heel graag nog eens naar Rome, maar ik heb me voorgenomen om de grotere citytrips eerst te plannen naar steden waar ik nog niet ben geweest. Volgend jaar misschien Berlijn? Ik weet het nog niet.
    En mijn mooiste vakantie… moeilijk! Qua natuur ga ik (duhuh) voor Zwitserland vorig jaar, qua citytrip ga ik voor Krakau of Parijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.