Lifestyle Isabelle bestaat 1 jaar!!

1 jaar

Gisteren vierde Lifestyle Isabelle haar eerste verjaardag!

Ik wil allereerst al jullie bedanken, al mijn lezers. Ik blog in de eerste plaats omdat ik het leuk vind en het een fijne bezigheid is, maar dat neemt niet weg dat ik elke keer weer gelukkig word wanneer iemand een reactie achterlaat, een post liked of me zelfs begint te volgen! Echt een dikke en welgemeende merci!

We zijn nu een jaar verder en mijn blog is echt meer geworden dan ik zelf had verwacht. Niet dat ik zo een belachelijk groot aantal volgers heb gekregen ofzo, haha. (Hoe moet ik die ook tellen als ik er heb op wordpress, bloglovin’ en mijn bloglovin’ profiel?!) Maar ik heb wel bezoekers en volgers hier en ook op instagram! En met ieder van hen ben ik erg blij. (Ik weet het, het klinkt clichรฉ, maar het is wel zo!)

1 jaar 3

Ik begon met mijn blog omdat ik een bezigheid nodig had. Ik zit hele dagen gewoon thuis en ben veel alleen omdat mijn vriend een fulltime job heeft en daarbij ook nog eens veel overuren doet. Ik heb chronische pijn en lig dus meestal gewoon plat in mijn bed of in de zetel en ik vulde mijn tijd door tv te kijken (een jaar geleden hadden we nog geen Netflix, the horror), blogs te lezen en youtube te kijken. En laten we eerlijk zijn, daar krijg je je dagen niet mee gevuld zonder je uiteindelijk dood te gaan vervelen. Ik wist me niet bezig te houden en voelde me slechter en slechter omdat ik zoveel zat te piekeren. Er was (en is nog steeds) zoveel dat ik wil doen, maar dat ik fysiek niet kan en ik werd er doodongelukkig door. En dus begon ik met Lifestyle Isabelle. Ik dacht dat het wel een leuke bezigheid zou zijn, zo voor tussendoor. Little did I know.

Wat dus begon als iets om mijn gedachten wat te verzetten, is nu gegroeid tot iets waar ik me echt heel graag mee bezighoud. Ik zet 4 artikels per week online. Eigenlijk zou ik er liever nog meer schrijven, maar ook aan het bloggen zijn er grenzen voor mij en ik merk dat ik niet meer aankan dan wat ik nu doe. Het ene artikel kost al meer tijd dan het andere om te schrijven en ik merk dat er weken zijn dat ik moet terugvallen op kleinere artikels of artikels waar ik minder werk aan heb, gewoon omdat ik me fysiek te slecht voel om meer te schrijven. Ik ben nu als het lukt elke dag even aan het werk aan mijn blog en ik ben zo blij met die extra bezigheid. Wel moet ik soms opletten dat ik in mijn enthousiasme niet te lang (langer dan een uur) aan mijn laptop ga zitten, want dan heb ik hier achteraf erg veel last van…

1 jaar 4

Het is ook niet alleen een bezigheid, de laatste maanden merk ik ook een groei, ik krijg meer bezoekers, mijn volgersaantal stijgt, ik krijg persberichten binnen, word uitgenodigd voor openingen van nieuwe winkels en persvoorstellingen (hier kan ik door mijn gezondheid jammer genoeg niet heen) en ik heb mijn eerste samenwerkingen achter de rug. Ik vind dit allemaal heel wat, want dit was helemaal niet wat ik verwacht had! Ik vind het gek om te bedenken dat ik hier (meestal in een chilloutfit) met mijn laptop soms zelfs gewoon vanuit mijn bed blogs zit te typen en dat iemand deze dan nog uberhaupt wilt lezen. En dat ik dan complimentjes krijg over mijn foto’s, looks en zelfs over hoe ik eruit zie. Dat mensen het interessant vinden. Dat iemand mijn blog volgt en elke keer weer elk artikel leest.

1 jaar 5

Op sommige dagen kan ik me heel waardeloos voelen omdat ik dan bijvoorbeeld niet eens kan douchen van de pijn, maar dan is mijn blog toch een houvast. Het is toch iets moois dat ik bereikt heb dit laatste jaar.

En nu is het tijd voor de volgende stap. Ik heb maanden geleden al tegen mezelf gezegd dat ik een eigen domein zou kopen als mijn blog een jaar bestond en nu is het dan zo ver. Daar ga ik dus in de komende tijd werk van maken.

1 jaar 2

Nogmaals bedankt aan iedereen die hier elke keer weer komt lezen, bedankt voor alle likes, lieve reacties en follows, maar ook bedankt aan al die stille lezers die wel alles lezen, maar nooit een reactie achterlaten (ik weet dat jullie er ook zijn).

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 1. Dikke proficiat Isabelle met je verjaardag! Keep up the good work en die eigen domeinnaam heb je dubbel en dik verdiend ๐Ÿ™‚ Groetjes en keep on blogging zou ik zeggen. Kathleen

 2. Proficiat met de blogverjaardag!!!!
  Ik wil ook al lang een eigen domeinnaam. Maar het hele serverhostingallesoverzettengedoe dat erachter zit, houdt me tegen. (En ook wel het kostenplaatje.)

  1. Ja, ik heb het zo wat uitgezocht. Maar ja ik moet dan alles overzetten en ik heb geen idee hoe dat moet. Dus daar heb ik nog even iemand voor nodig. En inderdaad, het kost wel wat ja… Maar nu wordt er bijvoorbeeld de hele tijd reclame op je blog gemaakt waar jij niks aan hebt en waar wordpress aan verdient. Dat is dan wel weer weg bijvoorbeeld…

     1. O maar die hosting is niet bij WP zelf hoor. Je kan wel wordpress als software blijven gebruiken, maar je hosting die kies je zelf (afhankelijk van of die wordpress ondersteunen natuurlijk). Vandaar dat die ‘cursus’ wel interessant is…

     2. Ik moet er eens tijd voor maken en ook elke zin drie keer lezen waarschijnlijk voor ik iets durf of snap :p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.