Pandora Armband

pandora-armband-1
Iets langer dan een jaar geleden kreeg ik mijn Pandora armband cadeau. Ik was er toen en ben er nu nog steeds heel erg blij mee. Ik vind het een prachtig juweel en je kan het helemaal naar je eigen stijl aanpassen door de grote keuze aan bedeltjes. Met Valentijn kreeg ik van mijn vriend mijn 8e bedeltje cadeau en dus zou ik graag mijn volledige armband aan jullie laten zien.

pandora-armband-3
Het leuke aan de Pandora armbanden is dat hij in aankoop niet al te duur is. Je betaalt zo een 55 euro voor de lege armband. Ik heb voor een standaard zilveren armband gekozen met een gewone Pandora sluiting, maar ook in de armbanden is er veel keuze!

De bedeltjes zijn te koop in alle stijlen en prijzen. Ze beginnen aan € 15,00 en gaan tot € 799,00. Een gewone zilveren bedel is het goedkoopst, wil je steentjes of een speciaal ontwerp, wordt het al wat duurder. Als er goud in verwerkt zit, merk je dit ook meteen aan de prijs, de volledig gouden bedeltjes zijn het duurst.

Je armband is in aankoop dus niet heel erg duur en als je het op de zilveren bedeltjes met of zonder steentje houdt, valt die prijs ook heel goed mee. Maar je kan je dus wel voorstellen dat de waarde van je armband al snel groter wordt zonder dat je het eigenlijk zelf doorhebt, gewoon omdat je niet alles in een keer koopt.

pandora-armband-4
Dit is mijn armband op dit moment. Ik heb in totaal 8 bedeltjes die ik op verschillende momenten cadeau kreeg of zelf kocht.

Je hebt verschillende soorten bedeltjes:

 • Gewone charms kan je gewoon op je armband schuiven en deze bewegen los.
 • Gewone dangles zijn hangertjes die ook gewoon los op je armband zitten.
 • Charms en dangles die je op je armband draait bewegen los over de gewone stukjes van je armband, maar blijven wel tussen de dikkere stukjes zitten.
 • Clipjes zet je vast op de dikkere stukjes van je armband en deze zorgen ervoor dat je bedeltjes niet allemaal van je armband afvallen wanneer je hem uitdoet. Je moet deze trouwens niet op zo een dik stukje vastzetten, je kan ze ook gewoon op je armband vastklikken, dat bewegen ze los over de gewone stukjes van je armband, maar blijven ze wel tussen de dikkere stukjes zitten.
pandora-armband-5
DAISY FIELD CLIP – € 99,00

Dit is meteen het duurste bedeltje aan mijn armband omdat er goud in verwerkt is. Het is een clipje, dus ik kan hem vastzetten op mijn armband.
Deze kocht ik toen ik mijn pony moest laten inslapen als aandenken aan haar en de mooie bloemen op haar wei waar ik haar nog steeds tussen zie staan.

LETTER S SILVER DANGLE WITH CUBIC ZIRCONIA – € 29,00

Dit is een gewoon hangertje met kleine steentjes erin verwerkt. De letter S van Schimmel, ik kocht deze samen met de Daisy Field Clip.

HORSESHOE SILVER DANGLE WITH CUBIC ZIRCONIA – € 29,00

Dit hangertje kreeg ik met Kerst 2014 van Lise. We kennen elkaar van vroeger in de manege en daarom koos ze voor een hoefijzertje. Het is hetzelfde soort hangertje als de S ernaast.

DAISY SILVER CHARM WITH CUBIC ZIRCONIA – € 59,00

Deze kreeg ik met Valentijn vorig jaar van mijn vriend. Ik heb hem zelf uitgekozen bij de juwelier, waar ze het blijkbaar vreemd vonden dat ik voor Valentijn geen hartje koos, haha.

pandora-armband-6

BLOOMING WATERING CAN CHARM – € 35,00

Deze charm is er eentje die je op je armband draait. Als je deze op het einde zet, schuift hij dus ook niet van je armband af.
Ik kreeg deze van mijn broer en schoonzus voor mijn 25e verjaardag vorig jaar. Ze kozen voor een gietertje omdat wij zo graag met onze moestuin bezig zijn. Ik ben hier erg blij mee, want ik had deze bedel nog nooit gezien!

OPEN YOUR HEART CHARM – € 19,00

Deze bedel kreeg ik samen met mijn armband van mijn vriend. Hij is heel eenvoudig zonder steentjes of kleur, maar ik vind hem nog steeds heel mooi.

FACETED SILVER DANGLE WITH CUBIC ZIRCONIA – € 59,00

Deze kocht ik zelf begin vorig jaar. Ik vind hem heel mooi, maar het hangertje is heel groot en dik, waardoor hij nogal onhandig is. Het bolletje blijft wel erg mooi ondanks dat ik er echt overal mee tegen schuur en achter blijf hangen. Dit hangertje is er ook eentje die je op je armband draait.

HEART PAVE SILVER CLIP WITH CUBIC ZIRCONIA – € 59,00

Het laatste bedeltje is ook een clipje. Deze kreeg ik voor Valentijn dit jaar van Bart. Ik zou eerst weer iets helemaal niet Valentijn gerelateerd kiezen, maar Bart vond dit hartje heel mooi en dus viel de keuze hier op. Het is echt prachtig met de kleine steentjes en hij paste perfect bij de rest van mijn armband.

pandora-armband-2

Als laatste heb ik nog 3 tips voor wanneer jij zou beslissen om een Pandora armband te kopen:

 • Koop de armband zelf groot genoeg! Anders heb je de kans dat hij niet meer gaat passen wanneer je er veel bedeltjes aan hangt.
 • Koop als eerste charm een clipje of minstens eentje die je erop draait. Zo ga je niet zoals mij je charms onder je bed moeten gaan zoeken omdat alles eraf schuift wanneer je je armband uitdoet.
 • Maak een wishlist op de website van Pandora! Als je dan een specifiek bedeltje wil kopen, kan je de naam en/of hiervan aan je juwelier geven. Onze juwelier heeft heel veel bedeltjes, maar toch moet datgene dat ik wil soms besteld worden en dan is het handig als je de naam ervan al weet.

Heb jij een Pandora armband of zou je er graag eentje willen?

xx. Isabelle

 

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

  1. De armband sluit echt heel stevig en zal zeker niet zomaar loskomen. Maar je kan ook veiligheidskettinkjes ervoor kopen. En als je een clipje koopt en op je armband zet, kunnen de bedeltjes er ook niet afvallen ?

 1. Je armband is keimooi! Nog vrij sober, en alle bedeltjes passen goed bij elkaar. De mijne is nogal een chaos geworden, hij is ook bijna vol. En ik koop ook bedeltjes die niet van Pandora zijn, omdat andere merken soms nog specialere dingetjes hebben (op reis bv). Dus het is nogal een mengelmoes. En eerlijk ik draag hem zelden, ten eerste omdat ik dan met een paar honderd euro aan mijn pols rondloop (hoewel ik niet weet hoeveel hij in totaal heeft gekost; ik kan me alle prijzen niet meer herinneren) en ten tweede omdat hij bij het typen nogal in de weg zou zitten. Wel jammer want ik vind hem nog altijd één van mijn meest waardevolle sieraden omwille van de vele herinneringen die ermee verbonden zijn!
  LJ heeft laatst dit geschreven…LJ en de sideprojectsMy Profile

  1. Ik heb die van mij ook zeker niet dagelijks aan. Maar als we ergens naartoe gaan, kies ik hem wel altijd. En inderdaad ik heb nog een weg te gaan tot hij vol is, haha. Een vriendin van mij heeft er twee die volledig vol zijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.