Serie tips

IMG_20141116_221009

THE ORIGINALS

theoriginalsDeze serie is een spin-off van The Vampire Diaries, een serie die me nooit heeft geïnteresseerd. Maar The Originals sprak me om de een of andere reden wel aan.
De serie gaat over de originele familie vampieren, Niklaus, Elijah en Rebekah Mikaelson. Zij keren na jaren terug naar New Orleans nadat ze waren weggejaagd door hun vader Mikael. Klaus wil nu de stad terug heroveren van zijn protégé Marcel. Buiten het gevecht om de stad, moet Klaus ook nog zijn ongeboren kind beschermen van de heksen. Dit kind zal het eerste kind zijn van een hybride (Klaus is half weerwolf, half vampier) en een weerwolf (Hayley).

Ik vond deze serie leuk om te kijken en vond het dus jammer dat er maar 1 seizoen op Netflix stond. Het is geen True Blood, ik denk niet dat er ooit nog een vampierenserie gaat komen die zo geniaal is, maar het is wel spannend en leuk om naar te kijken.
Klaus vind ik een heel sterk personage en een Joseph Morgan is een goede acteur voor de rol, Rebekah vond ik dan soms weer heel irritant.
Zeker een aanrader als je van vampieren en weerwolven houdt en True Blood net iets té vond.

FRINGE

fringeIn Fringe wordt FBI agente Olivia Dunham verplicht om samen te werken met Walter Bishop, een geniale, maar verwarde professor. Om Walter in de hand te kunnen houden hebben ze zijn zoon Peter nodig, hij is de enige die een beetje tot hem kan doordringen. Samen onderzoeken ze vreemde gebeurtenissen, Fringe-events, die op de een of andere manier altijd weer gelinkt kunnen worden aan Massive Dynamic.

In het begin moest ik even doorbijten. De eerste paar afleveringen vond ik wel leuk en dan vond ik het een beetje aanslepen, er gebeurde niets nieuws, het was altijd hetzelfde en ik vond het een beetje saai worden. Maar nu ben ik zo blij dat ik ben blijven kijken!! Je krijgt verschillende verhaallijnen doorheen de serie en de acteurs spelen verschillende personages. Vooral John Noble (Walter Bishop) vind ik hier fantastisch acteren!
Wij zitten nu halverwege het laatste seizoen en ik heb spijt dat het bijna gedaan is!

BETTER CALL SAUL

bettercallsaulJa, nog een spin-off. Maar wel een héle goeie!! Als je Breaking Bad hebt gekeken wist je het al toen je de titel las van deze serie, Better Call Saul gaat over de advocaat Saul Goodman uit Breaking Bad. De serie vertelt het verhaal van de advocaat voor hij Walter White leerde kennen en hij zijn groot kantoor had. Dus echt hét begin van Saul Goodman.

Ik heb nog maar 3 afleveringen gezien, dus eigenlijk kan ik er nog geen hele goede review over gaan schrijven. Maar eerlijk? De 3 afleveringen die ik al heb gezien waren echt heel erg goed! Je kan er de hele Breaking Bad feel in terug vinden, als je begrijpt wat ik bedoel. Het is dus geen slap aftreksel. Buiten Saul, komt ook Nacho er terug in voor en Mike, vooral daar ben ik echt heel blij mee, want ik was ongelooflijk groot fan van hem!

Al deze series zijn te kijken via Netflix!

Van welke serie ben jij fan?

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

  1. De Vampire Diaries spreekt mij persoonlijk niet zo aan. Ik heb een paar aflevingen gekeken en ik vond het gewoon niet zo pakkend om de een of andere reden 🙂 The Originals vond ik echt elke aflevering fantastisch!

 1. Oh series, ik kijk er zoveel! Mijn recente grote liefdes zijn True Detective, Parks & Recreation, Girls, The Mindy Project en American Horror Story, maar ik kan er nog 100 anderen opnoemen 🙂 Van Better Call Saul heb ik ook al veel goeds gehoord, maar dan moet ik eerst Breaking Bad nog kijken 😉

 2. Ik keek altijd TrueBlood, totdat Foxlife opeens uit mijn pakket was gehaald…en downloaden durf ik niet. Dus als iemand nog een goede site kent om te streamen, graag!

  Dan kan ik eindelijk mijn serie afkijken!

 3. Ik keek altijd TrueBlood, totdat Foxlife opeens uit mijn pakket was gehaald…en downloaden durf ik niet. Dus als iemand nog een goede site kent om te streamen, graag!

  Dan kan ik eindelijk mijn serie afkijken!

 4. Wij zitten nu aan seizoen 7 van Criminal Minds en dat is het enige wat wij nog kijken( behalve af en toe een film en hier en daar een tv-programma). Ik weet niet hoeveel seizoenen er nog volgen (ik wil het niet weten!) maar daarna vermoed ik dat we verdergaan met Castle of The mentalist of Dexter, allemaal crime series dus!

 5. Wij zitten nu aan seizoen 7 van Criminal Minds en dat is het enige wat wij nog kijken( behalve af en toe een film en hier en daar een tv-programma). Ik weet niet hoeveel seizoenen er nog volgen (ik wil het niet weten!) maar daarna vermoed ik dat we verdergaan met Castle of The mentalist of Dexter, allemaal crime series dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.