Snapshots of the Week #51: blog meeting & gamenight

image

Maandag was het dan zover, de blog meeting in Leuven. Het was zo leuk om te doen! Meer hierover kan je lezen in mijn artikel over de meeting.

image

Ik ben weer helemaal into The Sims 4. Ik heb alleen nog maar het basispakket en een gratis kerstuitbreiding. Ik wil graag een nieuwe uitbreiding, maar ze zijn zo duur!

De Happy Blue Box van november kwam aan begin deze week. Lees zeker de review als je wil weten wat er allemaal inzat!

image

Baptiste heeft een nieuw lievelings plekje. Gewoon in de keuken op het tapijt. Ze zit daar de laatste tijd zo vaak. Wel schattig, want dan kan ik haar ook vanuit de zetel zien zitten!

Onze ananassalie staat in bloei! Hier was ik ok aan het wachten, het is dan echt echt echt herfst.

image

De mooiste zonsondergang van de week! Dit elke avond graag.

Donderdag was geen blije dag. Het was dan 6 maanden geleden dat ik mijn pony moest laten inslapen…

image

Vrijdag gingen Bart en ik samen met een vriendin naar Leuven omdat we bij een nieuw tweedehands winkeltje wilden gaan kijken. Het winkeltje heet Latrant en zit in de Naamsestraat bijna aan de ring. Zeker leuk om een bezoekje te brengen. Wij kochten uiteindelijk niets en gingen nog even iets drinken bij Bar Stan. Ook zeker een aanrader als je van lekker eten en drinken houdt!!

image

Zaterdagavond hadden we normaal gamenight bij vrienden, maar een van hen was ziek. We nodigden het andere koppel dan bij ons uit en speelden Saboteur en Machiavelli. Daarna ook nog even Black Stories, maar we hebben het hardst gelachen om het simpelste spelletje. Iedereen een postit op zijn voorhoofd met daar op een persoon of voorwerp en dan moest je raden wie of wat je was!

Vandaag hadden we een rustige dag ingepland. Ik heb vooral veel gerust, want dat was weer nodig…

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 1. Leuke foto’s! De Sims 4 ‘get to work’ vind ik echt de moeite waard! πŸ™‚ vooral omdat je je eigen winkeltje kan maken (wel minder leuk dan in de sims 2 omdat er nog wat gekke dingen inzitten).
  Vraagje, welk programma/app gebruik je om je foto’s zo samen te zetten en de rand rond te maken?

   1. Thanks!
    Ah, die vond ik net minder leuk lijken omdat je precies gewoon kan uitgaan zoals nu, maar dan hipper :D. Ik mis zohard de vroegere uitbreidingspakketten (university, pets, …)

 2. O! Nieuwe layout! Kerstig, I like!!! πŸ™‚
  Bar Stan daarvan heb ik een bon gekregen voor mijn verjaardag. Moet ik dus echt eens gaan uittesten, heb er al veel over gehoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.