AS WE SPEAK 25.05.2016

Ik vind het heel leuk om lijstjes te maken en wil jullie ook wel eens een update geven van waar ik zoal mee bezig ben. Toen ik laatst het As We Speak artikel bij LJ las, leek dat me de perfecte manier om jullie die update te geven!

BEZIG MET

Lijstjes te maken voor vanalles en nog wat. Thank god voor mijn Bulletjournal! Het is hier de laatste tijd superdruk en er zijn een aantal dingen die geregeld moeten worden. En ik krijg dan alleen wat rust in mijn hoofd door duidelijke lijstjes te maken waar ik dan dingen van kan gaan afstrepen.
Verder zijn mijn vriend en ik nog met iets anders leuks bezig: namelijk de zoektocht naar een huis! Vanavond hebben we een eerste afspraak om naar een huis te gaan kijken. We hadden er hiervoor nog 2 gezien, waarvan één echt alles had waar we van droomden, maar deze waren jammer genoeg al verkocht. Het is allemaal zo spannend en ik voel me in het hele proces soms wel echt een unsuccessful adult omdat ik vaak het gevoel heb dat ik nergens iets van af weet… Maar gelukkig hebben we hulp van Bart zijn ouders, nonkel en mijn grootouders!

 

BLIJ MET

De grote kop koffie naast me. Mijn nieuwe tshirt van Mumford & Sons die ik gisteren op het concert van mijn vriend kreeg. De bloemen die ik vorige week voor Schimmeltje kocht die er nog steeds prachtig uit zien. Hoe de living er nu uit ziet na alles verhuisd te hebben, veel beter zo. Baptiste die de hele tijd komt fletsen. Mijn nieuwe gameboy waar ik nonstop pokemon op zou spelen als ik kon. Mijn Bulletjournal waar ik mijn herinneringen van de maand in bijhoud met kleine tekeningetjes en waar ik ook elke dag 2 kleine gelukjes in opschrijf.

 

as-we-speak-25.5-2

PIEKEREN OVER

Zo veel. Ik ben echt een piekeraar. Altijd geweest, maar je kan je voorstellen dat wanneer je hele dagen alleen thuis zit en bijna niets kan doen, dat het alleen erger wordt… Nu ben ik al aan het piekeren over het huis waar we straks naar gaan kijken en ik heb het nog niet eens echt gezien. Is het niet teveel werk? Heeft het wel alles wat we willen? Als we het kopen, hoe kunnen we weten dat er niets beter te koop gaat komen? En als we het niet doen, gaan we er dan spijt van krijgen? Dit en nog zoveel andere dingen waar ik mee in mijn hoofd zit. Maar ik ben niet alleen, Bart piekert er ook over.

 

BOOS OP / GEFRUSTREERD OVER

Dokters die zeggen dat ik niet beter wordt omdat ik niet aanvaard dat ik ziek ben. Makkelijk om het gewoon helemaal terug bij mij te leggen zodat het vooral niet door hun aanpak komt dat ik evenveel pijn blijf hebben.
En ik word ook gek van mijn nieuwe medicatie. Tot nu toe heb ik er geen positief effect van (kan tot 3 maanden duren) maar dus wel een lijst bijwerkingen. De ergste zijn de nachtmerries (Bart moet mij bijna elke nacht wakker maken) en de zweetaanvallen waarbij het zweet echt van me afloopt…

 

as-we-speak-25.5.2016

MUZIEKJE VAN HET MOMENT

Alles van Mumford & Sons. Ik ging gisteren met Bart naar hun concert en we stonden echt helemaal vooraan (de foto is dus niet ingezoomd!!). Ik had zo lang uitgekeken naar het concert en het was fantastisch! Live zijn ze gewoon nog beter dan op hun album. Ik kan hun muziek blijven luisteren!
Maar nu ga ik wel overschakelen naar Korn. Maandag ga ik namelijk samen met Bart en een vriend naar hun concert in de AB!

 

AAN HET LEZEN

Ik bn nog steeds Harry Potter en The Deathly Hallows aan het lezen. Het laatste boek van de 7 en ik ben nu halfweg. Vroeger las ik uren aan een stuk, maar nu gaat het gewoon echt niet door de pijn. Wel jammer, want ik hou zo van lezen, ik kan er echt mijn gedachten mee verzetten. Ik mis het om een hele dag te lezen en gewoon uren in een andere wereld te zijn.

 

as-we-speak-25.5.2016-3

GENIETEN VAN

Ik probeer te genieten van de kleine dingen. Zoals ik net zei schrijf ik elke dag 2 kleine dingen in mijn Bulletjournal die me die dag gelukkig maakten of waar ik dankbaar voor ben. Zo probeer ik zelfs op de moeilijkste dagen ook de mooie dingen te zien. En aan het einde van de maand is het heel leuk om terug te lezen!

 

Waar ben jij op dit moment mee bezig?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 1. Wanneer je een huis moet kopen? Als je er beiden verliefd op wordt. Anders laat je het beter voor wat het is.. πŸ™‚

  Zelf ben ik vooral bezig met piekeren over de verhuis, en vriendlief is bezig met het verder afwerken van het huis.
  Nicky heeft laatst dit geschreven…Ons droomhuis: afwerking #2My Profile

 2. EΓ©n tip: eens het huis gekocht is, niet meer gaan gluren op immosites! Het gras lijkt altijd groener op een ander πŸ˜‰
  Ben als de dood voor nachtmerries….. hopelijk minderen de bijwerkingen en begint het medicijn zijn werk te doen!
  Dat van die leuke dingen opschrijven elke dag, dat is wel een goed idee…
  LJ heeft laatst dit geschreven…De beelden van week 20My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.