Visionboard 2016

visionboard-2016-3
Twee weken geleden begon ik met Lise aan ons nieuwe Visionboard voor 2016. We waren er een beetje laat mee, maar het blijft op elk moment toch gewoon leuk om te doen!

Een Visionboard is een collage van foto’s, teksten, tekeningen, … die je doelen en dromen weergeven. Wat er op deze collage te zien is, is voor iedereen anders. Zo ziet het Visionboard van Lise er altijd volledig anders uit dan dat van mij. Je kan er alles opzetten wat je wil, foto’s die te maken hebben met vakanties, eten, werk, feestjes, vrienden, boeken, sport, familie, … Maar je kan ook mooie woorden, teksten en quotes erop zetten.

visionboard-2016-4
Dit is mijn Visionboard voor 2016! (Over mijn Visionboard van vorig jaar schreef ik ook een artikel met foto’s!) Ik ben net zoals vorig jaar erg blij met het resultaat en ik weet zeker dat dit me doorheen het jaar zal inspireren.

Je hebt voor het maken van je eigen Visionboard alleen een leeg canvas nodig, een schaar, lijm en natuurlijk tijdschriften om uit te knippen. Wij hadden bijna alleen Flows en Flairs om uit te knippen. We gaan dit jaar dus proberen om het hele jaar door mooie dingen uit te knippen en bij te houden.

visionboard-2016-5
Linksboven een stukje over gelukkig zijn. Ik heb het vaak toch erg moeilijk met hoe mijn leven er nu uitziet op vlak van mijn gezondheid. De constante pijn die ik heb belemmert me vaak op heel veel verschillende vlakken, er is zoveel dat ik wil doen, maar niet kan. Ik wil dit jaar blijven focussen op de mooie, leuke en positieve momenten.

visionboard-2016-6
Rechtsboven gaat over mijn relatie, het belangrijkste deel van mijn leven is echt mijn vriend. We zouden graag dit jaar op zoek gaan naar een huis om te kopen. We willen erg graag aan kinderen beginnen, maar daarvoor willen we dus eerst een huis.

Het katje moest erbij omdat hij gewoon superschattig is en ik graag nog meer huisdieren zouden willen, maar dat is iets voor wanneer we een eigen huis hebben.

visionboard-2016-7
De #fromwhereistand foto’s koos ik om verschillende redenen: ik zou graag veel nieuwe plekken bezoeken, ik wil meer en langer kunnen gaan wandelen en ik wil meer foto’s nemen. Dit laatste zie je ook terug in de polaroidcamera links.

visionboard-2016-8
Dit spreekt denk ik wel voor zich. Ik heb altijd heel erg graag gelezen. Ik kan er zo van genieten om helemaal in een boek te zitten! Jammer genoeg is het door de pijn moelijk geworden om te lezen. Ik kan nu dus telkens maar korte stukjes lezen, terwijl ik vroeger uren aan een stuk las. Maar met korte stukjes kan je natuurlijk ook een boek uitlezen, het duurt alleen wat langer.

visionboard-2016-9
Het laatste stukje gaat vooral over mijn lichaam. Ik wil graag een vaste ochtendroutine zoeken die ik fijn vind, zodat ik mijn dag beter kan beginnen. Ik ben sowieso altijd vroeg op en ik ben ook wel een ochtendmens, dus een ochtendroutine zou ideaal zijn.

Voor yoga krijg ik een steeds grotere liefde. Ik doe het nu minstens een drietal keer per week met de filmpjes van Adriene en ik haal hier echt heel veel uit, het is ook een deel van mijn programma bij de kine. Ik hoop hierdoor sterker en weer wat flexibeler te worden. Op dit moment moet ik regelmatig ofeningen overslaan omdat ze gewoon teveel pijn doen, maar ik weet dat ik ze op een dag wel zal kunnen.

Verder ben ik ook bezig met af te vallen. Volledig summerproof zal mijn lichaam nog niet zijn tegen de zomer, maar wel summerproofer, haha. Ik ben nu begonnen met Weight Watchers omdat ik hier goede dingen over had gehoord van familie. Ik zit in mijn eerste week en voel me er tot nu toe in elk geval goed bij.

visionboard-2016-1

Zoals je misschien hebt gemerkt staan er ook veel quotes op mijn Visionboard. Ik had er nog veel meer uitgeknipt, maar ik koos voor de tekstjes die voor mij het meest betekenden. Ik ga enkele van deze quotes ook nog in mijn bulletjournal schrijven zodat ik ze daar ook nog tegenkom.
visionboard-2016-2

Ik ben weer zo blij dat ik een Visionboard heb gemaakt! Het is wel best veel werk, we zijn een namiddag bezig geweest met tijdschriften te doorbladeren en alles uit te knippen en dan nog een avond met alles uit te zoeken en op te plakken. Maar het resultaat mag gezien worden, ik word telkens weer happy als ik het zie en ik ga ook dit jaar weer proberen om aan alles te werken wat op mijn Visionboard staat.

Heb jij ook een Visionboard gemaakt?

xx. Isabelle

 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 1. Hoi Isabelle,

  Dit is een mooi visionboard.
  Ik heb onlangs een whiteboard gekocht bij de lidl.

  Dit wil ik ook gaan gebruiken voor mijn visionboard. Om vervolgens iedere dag mijn ogen te sluiten en te visualiseren dat ik het doel heb behaald.

  Heb je the secret gelezen of gezien? Is van rhonda byrne en gaat over the law of attraction. Dat heeft ook te maken met oa visionboards.

  Ik hooo dat je je doelen gaat halen.

  Groeten chris
  Chris verhoeven | blog met passie heeft laatst dit geschreven…4 snelle tips voor meer likes op FacebookMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.