Welkom op By Isabelle!

Untitled-2

Ik heb de grote stap gemaakt en ik heb eindelijk een eigen domein voor mijn blog!

Ik wilde dit al een hele tijd, maar ik was steeds zo bang dat er iets zou misgaan, dat ik het steeds maar weer uitstelde. Maar het stond op mijn To Do lijstje dat ik nog wil afwerken voor het einde van het jaar, dus het moest er eens van komen.
De overstap zelf ging niet supervlot aangezien ik het allemaal gewoon zelf heb gedaan en hier allemaal echt niets van ken! Maar alles is als het goed is overgezet van mijn oude blog naar mijn nieuwe. Ook mijn volgers op Bloglovin’ heb ik kunnen overzetten, het enige dat niet kan is mijn wordpress volgers overzetten. Dus als je me graag op wordpress wil blijven volgen, vergeet dit dan zeker niet te doen!

Zoals je sowieso wel gemerkt hebt, is de naam van mijn blog veranderd naar By Isabelle. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik Lifestyle Isabelle niet goed vond passen bij mijn blog die toch vooral over beauty gaat. Maar ik wou me ook niet vastleggen op een beautygerelateerde naam. Dus koos ik voor een naam die altijd zal blijven passen bij mijn blog, hoe hij ook zal evolueren in de toekomst.

Ik heb nog heel veel werk aan mijn nieuwe blog, veel dingen die aangepast moeten worden, de layout die nog moet veranderen, … Maar ik moet dit allemaal gaan uitzoeken en ik hoop dat By Isabelle er snel helemaal zal uitzien zoals ik het graag wil. Ik hoop dus dat jullie allemaal wat geduld zullen hebben tot het hier helemaal ‘af’ is. Wel zullen er nog steeds elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag artikelen online verschijnen, dus jullie kunnen al zeker blijven lezen!

follow me

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

    1. Ja, ik ben er ook wel blij mee! Alleen google analytics lijkt niet te werken, moet ik nog eens uit gaan zoeken! En dan kleine dingetjes zoals het lettertype dat ik nog wat kleiner wil en ik zou graag nog een menu hebben enzo want nu staat dat in de sidebar, maar dat komt nog wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.