Wij gingen een dagje naar zee

zee9

Zaterdag gingen ik en mijn vriend een dagje naar zee. Mijn grootouders zijn daar nu voor 3 weken op vakantie en we besloten hen te gaan bezoeken. En we hadden geluk, want het weer zat mee!

zee2

zee1

zee10

Ik ga al van kleins af aan altijd naar Nieuwpoort wanneer ik naar de zee ga. Het is een prachtige badstad, met een mooie autovrije dijk waar je heerlijk kan wandelen, maar ook is er een leuke winkelstraat.

Ik ben altijd gelukkig wanneer ik de zee zie. Ik vind het zo een rustgevend uitzicht en ook de zeelucht voelt altijd goed aan. Ik kan het dan ook niet laten om te gaan pootje baden, hoewel het water echt wel heel erg koud was!

zee8

zee3

zee7

We hadden een erg gezellige dag en konden genieten van het mooie weer. Ondanks het feit dat de zon niet echt vaak door de wolken heen kwam, was het toch niet koud, er was dan ook bijna geen wind.

Ook erg fijn was dat het net die dag braderie was in Nieuwpoort. De winkelstraat was dus ook autovrij en er stonden over kraampjes en het was gezellig druk.

We sloten onze dag af met lekker eten in Brasserie de Krone. Ik liet mijn opa voor het eerst  gin-tonic drinken, die daar echt erg lekker was. Maar ook het eten was zeker de moeite waard! Ik koos voor de vegetarische salade, mijn vriend nam de bouillabaise en mijn grootouders namen de dagschotel met zalm, asperges en mousselinesaus. En dan kon ik natuurlijk geen dessert weerstaan en ik nam een caffé glacé, dit is koffie met een bol mokka ijs erin en creme fraiche. Alles was erg lekker en mooi opgediend!

zee4

zee5

zee6

En ja, aangezien het braderie was, kon ik het niet laten van even te gaan winkelen. Ik kreeg van mijn grootouders hele leuke nieuwe sandalen cadeau, waar ik erg blij mee ben! Het was ook hoognodig aangezien ik mijn enige paar vorig jaar helemaal stukliep in Rome.

Verder kocht ik zelf nog een leuk donkerblauw rokje met zakjes (heel handig!) en een losvallend topje met een beetje een open rug in dezelfde kleur blauw, maar met stipjes bij de America Today.

En daar kocht ik ook nog nieuwe All-Stars. Eindelijk! Ik heb mijn vorige nu 2 jaar en ik wil er al een jaar nieuwe, zodat ik kan afwisselen. Ik koos er gewone zwarte en voor het eerst ging ik ook voor het lage model. Dit lijkt me leuker voor onder een rokje of shortje. Ik twijfelde tussen witte en zwarte, maar ik ken mezelf en weet gewoon dat die witte nooit lang schoon zullen blijven! Maar dus, de All-Stars zijn wel echt mijn favoriete aankoop!

zee11

Het was een erg gezellige dag met mijn vriend een grootouders en ik heb ongelooflijk genoten van deze uitstap. Ik was eigenlijk liefst een weekendje gebleven!

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

  1. Wat leuk dat jullie je grootouders hebben bezocht. Altijd fijn hè, zo’n dagje aan het strand. Op de een of andere manier vind ik het altijd heel speciaal.

  2. Wat leuk dat jullie je grootouders hebben bezocht. Altijd fijn hè, zo’n dagje aan het strand. Op de een of andere manier vind ik het altijd heel speciaal.

  3. Ik heb zelf een hele collectie All Stars 0:-) en de witte zijn mijn favoriete, ik zou ze de hele tijd aandoen. En dat ze wat ‘vuiler’ zijn op den duur is niet erg, zo spierwit zijn ze te opvallend en niet mooi 😉

    1. Ja dat is ook weer waar! Ik heb er ook echt veeeeeeeel. Ik denk dat ik nu nog 5 paar in mijn bezit heb. En daarvoor heb ik er nog 3 of 4 gehad ofzo. Ik kan geen afscheid nemen van mijn laatste allstars. Ook al ligt 1 paar echt uit elkaar!! De andere 4 zijn nog goed draagbaar 🙂

  4. Ik heb zelf een hele collectie All Stars 0:-) en de witte zijn mijn favoriete, ik zou ze de hele tijd aandoen. En dat ze wat ‘vuiler’ zijn op den duur is niet erg, zo spierwit zijn ze te opvallend en niet mooi 😉

    1. Ja dat is ook weer waar! Ik heb er ook echt veeeeeeeel. Ik denk dat ik nu nog 5 paar in mijn bezit heb. En daarvoor heb ik er nog 3 of 4 gehad ofzo. Ik kan geen afscheid nemen van mijn laatste allstars. Ook al ligt 1 paar echt uit elkaar!! De andere 4 zijn nog goed draagbaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.