FITFLOP F-POP™ OXFORD SUPERNAVY

Alweer een tijdje geleden maakte ik op de Press Days voor het eerst kennis met het merk Fitflop. Ik was meteen geïnteresseerd in hun leuke collectie schoenen die beloven extra steun en comfort te bieden. Ik mocht een paar uitkiezen om te testen en laat ze vandaag aan jullie zien!

FitFlop Pressure Tech CardFitflop is van mening dat wie een geïnspireerd leven wil, moet beginnen bij een goede fundering. Marcia Kilgor ontwikkelde in samenwerking met twee Britse biomechanici de meest comfortabele schoenen ter wereld. In 2006 werd de eerste Fitflop sandaal met Microwobbleboard™-middenzool met driedubbele densiteit gelanceerd. Sinds toen zijn er vele nieuwe modellen bijgekomen, werd de nieuwere SupercomFF™-middenzool ontwikkeld en zijn er miljoenen schoenen verkocht.

We beseften dat de echt coole schoenen, de schoenen zijn die u draagt tot ze helemaal uit elkaar vallen en die bij alles passen, de schoenen die zo comfortabel zijn dat ze uw naam roepen van uit de kast, de schoenen waarin u leeft en die u zo graag draagt dat u het niet over uw hart krijgt om ze in de vuilnisbak te gooien. De schoenen met een perfecte combinatie van logica en magie.

 

fitflop-oxford-4
fitflop-oxford-1

Het Oxford model dat ik uitkoos heeft een slanke SupercomFF™ middelzool die gemaakt is van een van nature dempend en drukverdelend materiaal. De zool past perfect onder je voeten omdat deze ergonomisch ontwikkeld en gevormd werd. Door de ergonomische zool worden je beenspieren meer gestimuleerd en komt er minder druk op je gewrichten. Het model van de schoen zelf is zo vorm gegeven dat het perfect de welving van je voet volgt voor een maximum aan comfort.

fitflop-oxford-3
fitflop-oxford-2
Het model dat ik mocht ontvangen is de F-Pop™ Oxford in de kleur Supernavy. De schoenen zien er superleuk uit en kan je echt met elke gelegenheid dragen omdat ze een toch iets nettere uitstraling hebben. Ik ging een klein beetje buiten mijn comfortzone door voor het model in deze glanzende donkerblauwe kleur te kiezen, maar ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt want ik ben helemaal verliefd. Vooral in combinatie met mijn okergele skinny zijn ze superleuk!

Er wordt aangeraden om het dragen van de schoenen op te bouwen. Door de ergonomische zool worden je spieren namelijk meer gestimuleerd en wanneer je lichaam dit niet gewend is en je de schoenen meteen voor een lange periode gaat dragen, kan je spierpijn krijgen. Ik ben dus begonnen met de schoenen thuis te dragen of voor een korte trip naar de winkel. Ik merk echt dat de schoenen me veel steun geven en dat mijn spieren werken. Mijn houding is goed en ik krijg minder last van mijn bekken en rug!

fitflop-oxford-5
Deze schoenen zijn voor mij een geschenk uit de hemel. Ik heb erg veel last van mijn bekken en rug als ik gewone schoenen draag. Daarom kocht ik al eerder deze schoenen, maar die zijn niet zo geschikt voor de nettere gelegenheden. Nu heb ik het perfecte paar voor onder een jurkje te dragen of om aan te doen voor een feestje of etentje!

De Fitflop F-Pop™ Oxford schoenen zijn te koop voor € 130 op de Original Brands website.

xx. Isabelle

Ik heb deze schoenen ontvangen ter review.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.