Pandora

 

Ondertussen is het al weer even geleden, maar onder de Kerstboom lag er nog een heel mooi pakje voor mij en dit wil ik nog met jullie delen.

pandora1

Eigenlijk was het nog een cadeau van mijn vriend voor onze 5 jaar jaar samen een week eerder. Maar door omstandigheden, konden we pas later naar de juwelier, dus kreeg ik mijn cadeau met Kerst.

pandora3

We gingen samen naar de juwelier en ik koos een Pandora armband uit.

Ik wou er al een tijdje één en koos voor een zilveren armband en mocht er ook een charm bijkiezen. Ik koos voor een charm met hartjes, aangezien het zo een mooi aandenken was aan ons 5 jaar samen.

pandora5

Maar met Kerstavond kreeg ik nog een pakje van Lise, die samen met ons vierde (en al wist dat ik een Pandora armband kreeg, haha). En daarin zat de tweede charm die je ziet aan mijn armband. Een hoefijzertje, omdat ik van paarden hou natuurlijk, maar ook omdat wij elkaar kennen van het paardrijden. Echt een prachtig cadeau!

pandora6

Ik vind deze armband echt een prachtig cadeau! Hij past overal bij en ik kan hem altijd dragen. De charms hebben hun eigen herinnering en ik hoop er op deze manier nog veel te verzamelen!
Je kan de armband helemaal zelf personaliseren en zelf kiezen hoeveel en welke charms je eraan doet en deze heel makkelijk wisselen.

pandora4

Pandora heeft een enorme keuze aan armbanden en charms in verschillende prijscategorieën, dus neem zeker eens een kijkje op hun website.

Combineer je persoonlijke keuze van PANDORA-charms en draag ze aan een PANDORA-armband in sterling zilver, 14-karaats puur goud, leder of textiel om een expressie te creëren die je unieke zelf weerspiegelt.

Mijn vriend is ook blij met het cadeau dat hij me nu heeft gegeven, want nu weet hij dat hij me altijd plezier kan doen met een nieuwe Pandora-charm!

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Ik ben ook een bedelarmband-fan! Het begon bij mij in Italië, ik kocht een Tedora-armband, en de afgelopen 3-4 jaar kocht ik vaak op reis een nieuw bedeltje, van Pandora, Memua, Tedora, eender wat 🙂 Zo kocht ik in 2014 in Parijs een koffertje met ‘Parijs’ op, in Italië in 2013 een vork met pasta, vorige zomer een edelweissje in Zwitserland, enz. Hij is intussen bijna vol.. Dus ik ben aan het uitkijken naar een tweede armband. Lala. Van het lief kreeg ik inderdaad ook al een paar bedeltjes, met hartjes hihi, maar ik heb gevraagd ermee te stoppen omdat de armband anders te snel vol raakt, erg hé!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.