Tip: Brussels Vintage Market @ Halles Saint Géry

brusselsvintage7

Vorige zondag gingen ik en mijn vriend samen naar Brussel. Via vrienden was ik te weten gekomen dat er een vintage / tweedehands markt was in de namiddag en hier wou ik graag heen.

De Brussels Vintage Market wordt elke eerste zondag van de maand gehouden in de Halles Saint Géry (Sint Gorikshallen). Dit is ten eerste al een prachtige locatie!

Je vindt er vooral kleding, tassen, schoenen en handgemaakte of vintage juwelen. Maar er zijn ook een aantal standjes waar je vintage spulletjes kan vinden. Wij kwamen onder andere speelgoed, comic books, polaroid camera’s, oude playboymagazines, koffers en huishoudspulletjes uit de jaren 70 tegen.

brusselsvintage4

brusselsvintage1Buiten rondsnuffelen tussen alle standjes, kan je er ook iets lekkers drinken en eten. De prijzen zijn wel wat duurder dan gewoon op café.

En tijdens het rondkijken kan je de hele tijd ook genieten van leuke muziek die live verzorgd wordt door een DJ.

brusselsvintage3

Minpuntjes vond ik dat het wel heel erg druk was, als je aan een standje iets wou zien moest je echt aanschuiven om erbij te geraken. Ook was er vooral kleding en accessoires te koop, wij hadden op iets meer andere vintage spulletjes gehoopt. Maar als je echt gaat voor kleding, is deze markt zeker een aanrader. Als laatste vond ik ook dat alles nogal duur geprijsd was.

Ik ging uiteindelijk toch niet met lege handen naar huis. Ik kocht een clutch en een riem. Hiervoor betaalde ik in totaal €18.

brusselsvintage6

brusselsvintage5

brusselsvintage2Er hangt echt een hele fijne sfeer in de Halles Saint Géry tijdens de markt, dus het is zeker een aanrader om ooit eens op een zondagnamiddag te doen!

Wij hebben in ieder geval genoten van onze uitstap!

De Brussels Vintage Markt is gratis te bezoeken van 12u tot 19u en vindt elke eerste zondag van de maand plaats. De volgende editie is op zondag 1 maart.

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.